IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOLAPS I Nevrijeme u Zagrebu: “Padao je grad veličine oraha, svi je stalo”… (foto, video)

KOPNENU Hrvatsku pogodilo je nevrijeme koje se dugo nije upamtilo…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 14. 05. 2022… 00: 38… KOLAPS I Nevrijeme u Zagrebu: “Padao je grad veličine oraha, svi je stalo”… (foto, video)

U Zagrebu i okolini pala je jaka kiša, puhao je snažan vjetar i čula se glasna grmljavina. Slično je bilo i u okolnim dijelovima Zagreba…

Nevrijeme je stvorilo probleme vozačima na autocesti A1 kod Bosiljeva. Kako nam javlja čitateljica, padao je led veličine oraha i cijela autocesta se zabijelila. Automobili su morali stati.

“Grad kod Bosiljeva na A1, led je bio veličine oraha. Auti su stali i upalili žmigavce. 15- ak minuta je pljuštala kiša i mislili smo da će nam led probiti šajbu”, javlja druga čitateljica.

Čitaj još:   ANKARA: Tužioci izdali naloge za brojna hapšenja nakon razornih zemljotresa i srušenih zgrada... (foto, video)

Tokom vikenda će biti razmjerno nestabilno pa valja računati na lokalne pljuskove, osobito u gorskim krajevima i unutrašnjosti Dalmacije, prognozirala je za HRT Dunja Plačko- Vršnak.

Početkom sljedeće nedelje pretežno sunčano i vrlo toplo, ponegdje i vruće, a u utorak ponovno raste vjerojatnost za lokalne pljuskove i grmljavinu, uglavnom u kopnenom području i na sjevernom Jadranu, gdje je sredinom tjedna moguća umjerena i jaka bura…

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more