IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE SE DESILO MUNJEVITO: MERIMA “žena heroj” je skokom u nabujali Vrbas spasila maloljetnicu… (foto)

“Bebu, koju sam držala u naručju sam dala starijoj kćerki i bez razmišljanja potrčala niz obalu. Skočila sam u Vrbas i izvukla djevojčicu”…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 14. 05. 2022… 11: 48… SVE SE DESILO MUNJEVITO: MERIMA “žena heroj” je skokom u nabujali Vrbas spasila maloljetnicu… (foto)

Maloljetna djevojka sinoć, nešto prije 20 sati, pala je sa Gradskog mosta u rijeku Vrbas, odakle ju je izvukla Banjalučanka Merima Gajić.

– Kada se to dogodilo vraćala sam se sa kćerkama iz grada. Starija kćerka je u jednom momentu uzviknula: ‘Mama, vidi! Djevojka na Gradskom mostu skida jaknu.’ U trenutku kada sam pogledala u tom pravcu, ona se već odgurnula u Vrbas, prisjetila se Merima Gajić, Banjalučanka heroj, koja je sinoć iz hladne rijeke izvukla maloljetnu djevojčicu i tako spasila jedan mladi život.

Ona se za prisjetila trenutka u kom je odlučila da, rizikujući i svoj život, spase maloljetnicu.

Čitaj još:   OŠTRO I NERVOZNO U RS- u: Begija Smajić, dobila više OPOMENA tokom diskusije zbog spominjanja MILORADA DODIKA… (foto, video)

“Bebu, koju sam držala u naručju sam dala starijoj kćerki i bez razmišljanja potrčala niz obalu. Skočila sam u Vrbas i izvukla djevojčicu”, kazala je Gajićeva.

Merima dodaje da iz načina na koji se sve to dogodilo ne može sa sigurnošću tvrditi da li je riječ o pokušaju samoubistva ili se nesrećna djevojka okliznula sa mosta i upala u Vrbas.

“Meni je samo drago da sam spasila nečiji život”, kazala je Merima, koju nakon geste na društvenim mrežama nazivaju “ženom herojem” prenosi Banjaluka.net 

izvor agencije

ŠOK U NOVOM PAZARU: Pojavila se navodno treća supruga MUFTIJE Zukorlića…

Srbijanski tabloidi objavili su tvrdnje da je potpredsjednik Skupštine Srbije, Read more