IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE SE DESILO MUNJEVITO: MERIMA “žena heroj” je skokom u nabujali Vrbas spasila maloljetnicu… (foto)

“Bebu, koju sam držala u naručju sam dala starijoj kćerki i bez razmišljanja potrčala niz obalu. Skočila sam u Vrbas i izvukla djevojčicu”…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 14. 05. 2022… 11: 48… SVE SE DESILO MUNJEVITO: MERIMA “žena heroj” je skokom u nabujali Vrbas spasila maloljetnicu… (foto)

Maloljetna djevojka sinoć, nešto prije 20 sati, pala je sa Gradskog mosta u rijeku Vrbas, odakle ju je izvukla Banjalučanka Merima Gajić.

– Kada se to dogodilo vraćala sam se sa kćerkama iz grada. Starija kćerka je u jednom momentu uzviknula: ‘Mama, vidi! Djevojka na Gradskom mostu skida jaknu.’ U trenutku kada sam pogledala u tom pravcu, ona se već odgurnula u Vrbas, prisjetila se Merima Gajić, Banjalučanka heroj, koja je sinoć iz hladne rijeke izvukla maloljetnu djevojčicu i tako spasila jedan mladi život.

Ona se za prisjetila trenutka u kom je odlučila da, rizikujući i svoj život, spase maloljetnicu.

Čitaj još:   NATO ustupa Crnoj Gori BESPLATNO softver za praćenje i obavještajne aktivnosti

“Bebu, koju sam držala u naručju sam dala starijoj kćerki i bez razmišljanja potrčala niz obalu. Skočila sam u Vrbas i izvukla djevojčicu”, kazala je Gajićeva.

Merima dodaje da iz načina na koji se sve to dogodilo ne može sa sigurnošću tvrditi da li je riječ o pokušaju samoubistva ili se nesrećna djevojka okliznula sa mosta i upala u Vrbas.

“Meni je samo drago da sam spasila nečiji život”, kazala je Merima, koju nakon geste na društvenim mrežama nazivaju “ženom herojem” prenosi Banjaluka.net 

izvor agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   OSOBE, OVE KRVNE GRUPU, NAJTEŽE PODNOSE BOLESTI: IMUNI SISTEM je najslabiji, a Zašto se TOLIKO razlikuju od drugih... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more