IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA MREŽAMA: Vedrana Rudan pitala voditeljicu- “Šta vas je slomilo”- to da “NISTE NAŠLI NEKOG PASTUHA DA VAS OPLODI”… (foto, video)

“Šta vas je slomilo”, upitala je Vedrana Mariju…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 16. 05. 2022… 00: 48… HIT NA MREŽAMA: Vedrana Rudan pitala voditeljicu- “Šta vas je slomilo”- to da “NISTE NAŠLI NEKOG PASTUHA DA VAS OPLODI”… (foto, video)

Marija Kilibarda ugostila je u emisiji Vedranu Rudan koja je promovisala svoju knjigu, a ubrzo je razgovor između njih dvije postao nelagodan.

Naime, knjiga popularne spisateljice bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljicu, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje.

“Šta vas je slomilo”, upitala je Vedrana Mariju.

Pa na primjer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dijete, a nema ga i onda se sve vrijeme u knjizi pominje ‘ma šta će ti djeca'”, rekla je iskreno Kilibarda.

“Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svjetskom nakon ove rečenice. Šta će vama djeca?”, upitala ju je spisateljica.

Čitaj još:   ŠOK I URNEBES: Pobjeda objavila srpski pasoš MILOJKA Spajića... (foto, video)

“Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna”, rekla je voditeljica.

“Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš vjerovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dijete. Vaša bejbisiterka će vjerovatno više koštati”, rekla je Vedrana, a Marija se samo nelagodno nasmijala.

“Zato rintamo”, pokušala je da iznese svoj stav voditeljica.

“Ako ćete rintati da biste platitli bejbisiterku onda ste stvarno blesava”, rekla joj je Rudan na kraju, prenosi Blic

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more