IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUMNJAO DA GA VARA: Doktorki muž pucao u glavu, htela je danas da krene za Njemačku… (foto)

U gluho doba noći DESILA DRAMA: Djeca ništa ne znaju, pitaju gdje su mama i tata…

KRAGUJEVAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 17. 05. 2022… 00: 48… SUMNJAO DA GA VARA: Doktorki muž pucao u glavu, htela je danas da krene za Njemačku… (foto)

DRAMA U PORODIČNOJ KUĆI U KRAGUJEVCU: Muž pucao u ženu, teško povređena…

Milena M. (35), koju je noćas iz vatrenog oružja upucao suprug Vladimir M. (40), najverovatnije je žrtva muževljeve ljubomore, kažu poznanici ove porodice u Kragujevcu.

Milena je u teškom stanju, ljekari se bore za njen život, dok je Vladimir u bjekstvu…

Milena je radila kao doktorka u Njemačkoj u Drezdenu, a suprug je ostao u Kragujevcu sa djecom i tako su živeli već tri godine. Trebalo je da srede papire i nastave zajednički život u Njemačkoj, a planirali su da danas putuju u Drezden. Milena je prije toga došla u Kragujevac na kratkotrajan odmor.

Kragujevac hronika

Kako saznajemo na licu mjesta, ona je živjela u Njemačkoj i planirala je da vodi muža i djecu sa sobom, a put je bio planiran danas. Imaju dvoje djece, sina (8) i ćerku (6). inače, kako saznajemo, djeca ne znaju šta se dogodilo i pitaju gdje su mama i tata.

– Sinoć su bili kod rodbine da se pozdrave i zločin se dogodio oko tri sata ujutru. Pucao joj u glavu, jedanput- kažu poznanici ove porodice i dodaju da je najverovatniji razlog zbog kojeg je Vladimir pucao u Milenu to što je sumnjao da ga vara.

Sve se dogodilo u porodičnoj kući, muž je pucao u nju u dnevnoj sobi, djeca su spavala u svojim sobama i nisu ništa čula.

Prema saznanjima medija, u istom dvorištu nalazi se kuća u kojoj su živjeli njegovi roditelji i sestra. Kad je pucao u ženu pucao je još jedanput u kuću roditelja a zatim sjeo u auto i pobjegao. Bacio je telefon u dvorište, vjerovatno da ga ne bi locirali.

Čitaj još:   DEŠAVANJA U REGIONU BLISKOG ISTOKA I POSJETA ŠEFA TURSKE DIPLOMATIJE VAŠINGTONU... (foto, video)

Komšije su u šoku, plaču i nemogu da vjeruju da je uništena jedna, kako kažu “divna porodica”

– Samo neka ona preživi, da ona divna djeca imaju majku- kaže komšinica koja ne može da zaustavi suze.

Ona priča da nikada nije čula ništa loše o njima i da su važili za skladan par.

– To je jedna divna porodica. Uvek se jave, pozdrave. Idealan par. On je bio vredan i radan i uvek spreman da pomogne komšiluku. Radio je u jednoj firmi u Kragujevcu i dao je otkaz nedavno da bi išli u Njemačku. Mi smo u šoku- kaze ona.

Komsinica dalje priča da nije čula pucanj. ali je njen muž čuo, i pas je tada jako lajao.

Inače, osim što su živeli razdvojeno, Milena i Vladimir nisu imali porodičnih problema, niti je iz ove kuće ikada prijavljivano porodični nasilje.

– Bili su skladan par, on je sa djecom povremeno odlazio u Njemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje porodice, kažu njihovi prijatelji.

Kragujevac hronika
Kragujevac hronika

Prema njihovim riječima, njih dvoje su patili zbog razdvojenog života, ali ništa nije slutilo na tragediju.

– BIla je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu, kako bi čuvao djecu dok je ona u Nemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme. Jeste malo Vladimirova porodica negodovala zbog njenog odlaska, smatrali su da im odvodi djecu, ali ne mislim da je to uzrok da Vladimir podigne ruku na Milenu. Imaju dvoje male djece, ne znam šta mu se desilo da tako postupi…

Čitaj još:   DENIS Bećirović: Rezolucija o Srebrenici čista kao suza, mi nikome nismo plaćali 500.000 dolara da bude uzdržan... (foto)

izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more