IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA MREŽAMA: DIVLJE SVINJE POJELE KOKAIN- SKUPİ NEKI ČVARCI… (foto)

Zanimljiv oglas se prosirio putem društvenih mreža- Neko jako harizmatican je uspio da nasmije cijeli region- Skupi neki čvarci

Oglas je podsjetio javnost na bizarni dogadjaj prije nekoliko godina a dogodiıo se u Toskani.

Smatra se da je divlja svinja u Toskani odgovorna za uništavanje kokaina vrijednog skoro 20.000 eura, koje su sakrili dileri droge.

Banda je otkrila da su u šumi u blizini Montepulsijana sakrili gomilu kokaina, koje je gazilo stado divljih svinja. Svinje su uspele da rastrgaju vodootporne pakete i raspu prah po šumi.

Nekonvencionalni gubitak droge isplivao je na videlo kada je policija prisluškivala telefone osumnjičene bande koja se bavila trgovinom drogom – Italijana i tri Albanca – i čula kako se jedan od dilera žalio na gubitak.

Čitaj još:   BAKIR KOCA: U ZNANJU I RADU JE MOĆ...

Kokain je bio sakriven u teglama zatrpanim po šumovitim predelima, a prema rečima jednog od članova bande, svinje su iskopale zemlju gde su bili zakopani i oštetile su tegle i sadržaj.

izvor: aktuelno.me

VIC DANA: Cane iz Partibrejkersa došao u agenciju za nekretnine i da kupi stan, onda ga je agentica upitala šta želi… (foto)

„Kakav stan mora biti“??? BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 27. 06. Read more

Čitaj još:   HIT NA MREŽAMA: Detalji krađe goriva- priznala izvršenje krivičnog djela, u Kiseljak stigla iz... (foto, video)