IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 23. maj 2021. godine.

Ovan

Veliki broj planeta u vašem polju karijere i poslovanja uneće posebnu dinamiku i donijeti vam značajan napredak u ostvarenju vašeg najvažnijeg cilja. Ovnovi koji se u vezi u ovom periodu mogu prolaziti kroz kratkotrajnu krizu povjerenja. Važno je da sada budete što otvoreniji iskreniji sa partnerom. Nervoza.

Bik

Ovaj vikend doneće vam osećaj stabilnosti na poslovnom planu. Tu situaciju pratiće takođe stabilizacija na finansijskom planu. Bikovi koji su u vezi prošli su kroz period krize usled različitih stavova sa partnerom. Sada sledi ulazak u mirnije vode i zbližavanje. Glavobolja.

Blizanci

Dominantna atmosfera ovog dana može biti planiranje radnih aktivnosti za narednu nedelju koja sa sobom donosi izazov prilagođavanja novim poslovnim zadacima. Oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom mogu da uđu u paralelnu vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Upala pluća, obratite se ljekaru.

Rak

Očekuju vas veoma važne odluke, ako sada budete povukli mudre poslovne poteze, to vam može doneti uspjeh na dugoročnom nivou. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu stabilizacije. Vaša veza prolazi u znaku vašeg sve većeg zbližavanja. Slobodne Rakove očekuje početak strasne ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije. Iscrpljenost organizma.

Lav

Stvari se konačno odvijaju u skladu sa vašim očekivanjima. Poseban uspjeh vas očekuje na poslovnim putovanjima i kroz saradnju sa stranom kompanijom ili nekom osobom iz inostranstva. Tokom ovog perioda Lavovi mogu da prolaze kroz fazu nepoverenja. Postoji mogućnost ljubomornih scena, pa je veoma važno da u tim trenucima sačuvate hladnu glavu. Više se odmarajte.

Čitaj još:   IMA LI DOKTORA U AVIONU: Drama na letu do Šarm el Šejka...

Djevica

Ovaj period proteći će u znaku unapređenja finansijske situacije. Poseban uspjeh očekuje one Djevice koje se bave nekretninama, prosvetom i trgovinom. Djevice koje su u vezi mogu imati nesporazume u odnosu sa partnerom. Razlikujete se po načinu razmišljanja i viđenju bitnih pitanja. Podilaze vas trnci.

Vaga

Sada je pravi trenutak da od nadređenih tražite povišicu. Uprkos ovoj pozitivnoj energiji finansijskog plana, postoji mogućnost da neko od vaših kolega može svjesno da podriva vašu reputaciju. Osjećate se poput usamljenika u vezi i zato imate u planu ozbiljan razgovor sa partnerom da to promjenite. Nervoza.

Škorpija

Ovaj period može da vam donese uspjeh u poslovnim pregovorima, kao i zaključenje važnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vage. Do tog poznanstva može doći preko posla ili na nekom putovanju. Nađite način da izbacite negativnu energiju.

Strijelac

Ovaj period mogao vam je doneti razočaranje u neke saradnike. Neko je mogao da vas izigra u poslednjem trenutku, i niste spremni da pređete preko toga. Strijelčevi koji su u vezi prolaze kroz krizu. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nepovjerenje od strane partnera. Osjećate stalnu hladnoću.

Jarac

Ovaj period donosi vam rekapitulaciju prethodne poslovne nedjelje. Vi zaista imate razloga da budete ponosni i zadovoljni svojim rezultatima. Jarčevi koji su u vezi pomalo zapostavljaju partnera zbog svojih obaveza, ali je vrijeme da to promjene. Potrebna vam je stalna aktivnost.

Vodolija

Ovaj period Vodolijama donosi mogućnost višestrukih poslovnih prilika koje podjednako mogu da budu dobre. Poslušajte svoju intuiciju. Postoji mogućnost da uđete u vezu zasnovanu više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama, ali trenutno niste spremni na obavezivanje. Glavobolja.

Čitaj još:   POSLATI ZA BEOGRAD: U potrazi za nestalim Matejem upućeni i hrvatski policiji... (foto, video)

Ribe

Ovaj period može vam doneti završetak rada na dugotrajnom projektu. Slaba karika u vašem timu mogla bi vas koštati unosnog posla. Veza u kojoj ste može doneti kasnije i neke komplikacije, jer trenutno nisu spremne na obavezivanje, dok partner može imati potpuno drugačije stavove. Loša cirkulacija.

http://ibalkan.net