IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVIJET KOJA JE ZAPANILA PRIČA: “Za 10 dana nas je uništila”- oglasila se žena koju je muž ostavio zbog Ukrajinke… (foto, video)

Svijet je zapanjila priča o Toniju koji je primio izbeglicu iz Ukrajine, a koja mu za svega nekoliko dana rasturila brak. Zbog lijepe Ukrajinke sadaje sama i ostavljena i riješila je da u javnost iznese svoju stranu priče…

MANČESTER: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 23. 05. 2022… 00: 38… SVIJET KOJA JE ZAPANILA PRIČA: “Za 10 dana nas je uništila”- oglasila se žena koju je muž ostavio zbog Ukrajinke… (foto, video)

Priča o Toniju i Lorni, paru iz Velike Britanije koji je primio izbjeglicu iz Ukrajine Sofiju Karkadim, a koja im za svega nekoliko dana rasturila brak. Lorni je zbog lijepe Ukrajinke sada sama i ostavljena riješila je da u javnost iznese svoju stranu priče.

Lorna kaže da je slomljena, jer je njen desetogodišnji partner odlučio da je ostavi zbog Sofije samo deset dana nakon što se doselila u njihov porodični dom.

Ostavljena žena sada misli da je Sofija od početka vrebala njenog muža i na kraju ga osvojila.

Nije marila za ono što ruši. Cio svijet mi se okrenuo naglavačke za samo dvije nedelje- rekla je Lorna, prenosi Dejli Mejl.

Kaže da se ne kaje što je odlučila da učini plemenitu stvar i pomogne nekome kome je pomoć bila više nego potreban.

– Dala sam joj krov nad glavom, a tako mi je vratila- rekla je Lorna.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Od ponižavanja ANDRIJE Mandića, države jedino je opasnije odobravanje MILOJKA Spajića... (foto)

Dodaje da je ona gledala na Sofiju isto kao svoje treće dijete.

Ali, kako su dani prolazili, Sofija se sve više zbližavala sa Tonijem. Prvo su počeli da treniraju zajedno, zatim da se voze kolima unaokolo, da bi se na kraju njihova bliskost osjetila i u kući- i to sve za samo deset dana.

Zbog toga je Lorna postala vidno ljubomorna, i ispitivala Sofiju zašto prati njenog muža.

Stvari su se naglo zahuktalavale, a situacija je kulminirala žestokom svađom Sofije i Lorne. Tonijeva supruga je tada rekla Sofiji da odmah napusti kuću.

– Toni je tada rekao da, ako ona ode- ide i on. Spakovali su kofere i otišli kod njegove majke- priča Lorna.

Toni i Sofija: Živimo našu ljubavnu priču

Sa druge strane, Toni, čuvar koji živi u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u Sofiju i da žele da provede ostatak života sa njom.

Sofija koja je pobjegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni svidio čim ga je vidjela i da njih dvoje sada žive svoju ljubavnu priču, prenosi Dejli Mejl.

Toni je otkrio da sa Sofijom ima vezu kakvu nikada ranije nije imao, dodajući da zna da je postupio ispravno.

On je za domaće medije rekao i da je želio da uradi pravu stvar i da je Sofija prva osoba koja je stupila u kontakt sa njim na Fejsbuku, gdje je ponudio smještaj.

Čitaj još:   TRAGEDIJA U SARAJEVU! Mladi HARIS (19), fudbaler Željezničara izvršio SAMOUBISTVO!

Inače, Sofija radi kao IT menadžer. Doletjela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Veliku Britaniju. Toni je rekao da su on i Sofija brzo razvili vezu i da se ona dopada i njegovim ćerkama.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazume sa Sofijom, ali se to njegovoj ženi nije dopala i osjetila se izostavljenom.

– Sjajno smo se slagali, ali u to vrijeme nije bilo ništa više, iako vidim da je Lorna počela da osjeća ljubomoru i da se ljuti na nju- rekao je Toni.

A onda su se, kako kaže, strasti sasvim rasplamsale.

– Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo, bilo je to kao flert, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi- rekao je Toni.

Tvrdi su u vezu stupili tek kada su se preselili u kuću njegove majke, iz koje planiraju da se presele u zajednički dom za kojim su počeli da tragaju.

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more