IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUŽAN DAN U SPLITU: SAHRANJEN MATEJ, ISPRAĆEN BIJELIM CVIJEĆEM I PJESMOM ” Moj lipi anđele”… (foto, video)

U SPLITU je sahranjen Matej Periš…

Sprovod je organiziran u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Otac Nenad Periš jučer je zahvalio svima na podršci, ali je zamolio da sprovod ne bude popraćen kao javni događaj.

“Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem”, napisao je jučer Periš.

Večeras ispraćaj u Splitu

No, večeras se za Mateja Periša priprema oproštaj na splitskoj Rivi. Oproštaj organiziraju Periševi prijatelji.

“Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem regije. Svatko tko želi neka sutra navečer dođe u grad.

Čitaj još:   BEOGRAD- HAOS NA ULICAMA: Policija zaustavila antivaksere, skandirali protiv Vučića i Ane Brnabić... (foto)

Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Nitko od nas nikad ga neće zaboraviti”, kazao je jedan od Matejevih prijatelja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Mateju u čast napravit će špalir s brodicama u blizini trajektne luke, a brodovi će zatrubiti u znak posljednjeg pozdrava.

izvor: index.hr

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more