IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović o napuštanju politike: Osjećam se dobro, ne treba niko da mi sugeriše šta da radim… (foto, video)

“Ne vidim vezu između moje političke budućnosti i procesa pregovaranja sa EU”

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 25. 05. 2022… 19: 30… MILO Đukanović o napuštanju politike: Osjećam se dobro, ne treba niko da mi sugeriše šta da radim… (foto, video)

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović kazao je odgovarajući na pitanje da li će napustiti politiku naredne godine, da se osjeća dobro i da ne smatra neophodnim da mu bilo ko sugeriše šta bi trebalo da radi.

Novinar francuskog “Le Monda” je obrazlažući pitanje kazao da su mu sagovornici iz DPS- a ali i ostalih partija kazali da očekuju da Đukanović napusti politiku sledeće godine.

  • Drago mi je da su vaši sagovornici pokazali brigu za moju budućnost. Vjerovatno, računajući da sam umoran i da mi je potrebno da se posvetim lagodnijem životu i zdravlju. Zahvajujem, osjećam se dobro, ne smatram neophodnim da mi bilo ko sugeriše šta ja treba da uradim- kazao je Đukanović.

On je istakao da je u 30 godina svoje političke karijere povlačio teške poteze na bazi vlastitih procjena i iskustva, i tako će, kako je kazao, biti ubuduće.

Čitaj još:   BEOGRAD Fudbaleri prodavali stanove pokojnika, smislili pakleni plan!!!

Odgovarajući na pitanje da li je njegovo povlačenje sa političke scene neophodno kako bi Crna Gora napredovala na evropskom putu, Đukanović ističe da ne vidi vezu između njegove političke budućnosti i procesa pregovaranja sa EU.

  • Nikada nisam čuo od nikog iz EU da te dvije okolnosti dovodi u vezu. Naprotiv, mogu kazati da sam od početka u pregovaračkom procesu sa EU, od početka pregovora, pa do ostvarenog najvećeg dijela našeg uspjeha u pregovaračkom procesu, tako da ne vidim da tu može imati veze jedno sa drugim. Nastaviću da o tome razmišljam kao i do sada, odgovorno i sam- kazao je Đukanović.

BONUS VIDEO: VIJESTI U POLA 7- PRESS ĐUKANOVIĆ

izvor Pobjeda.me

CRNOGORSKA PARTIJA: DRITAN Abazović u Beogradu da postavi pitanje diskriminacije crnogorske zajednice… (foto, video)

Crnogorska partija očekuje od premijera Dritana Abazovića da prilikom zvanične Read more

Čitaj još:   Ženska košarkaška reprezentacija BiH otvorila kvalifikacije za Eurobasket 2023: Nezausta Jonquel Jones Zmajica rigala je vatru...(foto, video)
Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VIC DANA: Tajnica nazvala direktora zoo vrta da ga pita šta da radi, zbog hitnog slučaja… (foto)

„Gospodine direktore, stvar je hitna“!!! ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, subota, 25. Read more