IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Škorpiju očekuje nestabilan dan, a Bik dobija vjetar u leđa…Ovo je dnevni horoskop za 27. maj 2022. godine…

Ovan

Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rješenja. Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvjek, i riješite problem na vrijeme. Odlično se ojsećate.

Bik

Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem. Ovaj dan Bikovima može doneti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija. Intimno ste neraspoloženi.

Blizanci

Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici uneće nove elemente u vaš način poslovanja. Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja. Hormonski disbalans.

Rak

Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procijenili. Očekuje vas zajednički uspjeh. Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla. Stomačni problemi.

Lav

Planeta koja upravlja vašim poljem finansija, sve vrijeme se nalazi u vašem znaku. To će vam doneti mogućnost dobre zarade i uspješnog zaključenja posla. Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju. Više se odmarajte.

Djevica

Budite oprezni u rukovanju novcem, jer stvari mogu izmaći vašoj kontroli. Svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja. Slobodne Djevice mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju. Stomačni problemi.

Čitaj još:   KAKO BI IZGLEDALA Dostava namirnica DRONOVIMA: Ovako bi sve to moglo se desiti! (foto i video)

Vaga

Vage koje žele da promjene posao, danas uživaju posebnu naklonost zvjezda. Pripremite se, jer će na kraju ipak sve zavisiti od utiska koji budete ostavili na poslodavce. Venera u vašem znaku pojačava vašu potrebu za nježnostima i ljubavlju. Pred vama je lijep i harmoničan period sa partnerom. Obratite pažnju na saobraćaj.

Škorpija

Ovaj dan donosi vam uspjeh kroz saradnju sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće je neočekivano poslovno putovanje. Partner je nekoliko puta ispoljio ljubomoru. To vas je dovelo u defanzivan stav, koji vas je emocionalno iscrpeo. Nervoza.

Strijelac

Dominantna tema i dalje je novac. Ovaj period označava polaganje temelja za dugoročnu poslovnu saradnju i veliki napredak u karijeri. Ovaj dan donosi vam izazov koji se sastoji u tome da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dugo dopada. Muči vas nezadovoljstvo

Jarac

Mnoštvo planeta u vašem znaku stavlja akcenat na vaše dugoročne poslovne ciljeve. Sada ste u situaciji da načinite veoma krupan korak u karijeri. Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju. U pitanju može biti Rak ili Škorpija. Odlično se osjećate.

Vodolija

Vaše polje tajnih neprijatelja je vrlo naglašeno. To nalaže oprez, nemojte odavati svoje poslovne planove apsolutno nikome. Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu sa osobom u znaku Ovna ili Lava. Vrtoglavica.

Čitaj još:   GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

Ribe

Planete vam pružaju podršku za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Neki vaši prijatelji visu vam dobronamjerni, pa budite oprezniji nego inače. Period harmonizacije između vas i partnera se nastavlja. Pred vama je lijep i romantičan period. Nesanica.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VIC DANA: Tajnica nazvala direktora zoo vrta da ga pita šta da radi, zbog hitnog slučaja… (foto)

„Gospodine direktore, stvar je hitna“!!! ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, subota, 25. Read more