IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORIČANIN Radun Bakić ZABLISTAO NA KANSKOM FESTIVALU: Ja sam tek počeo… (foto)

Osamnaestogodišnji maneken, dizajner, tiktoker, influenser- Radun Bakić, prošetao je rame uz rame sa svjetskom elitom, i to na poziv kultnog francuskog modnog časopisa Voga, za koji je uradio dva velika editorijala i naslovnicu. Prema njegovim riječima, ovo je njegov prvi crveni tepih u životu i velika mu je čast što je sa samo 18 godina dio jednog tako velikog događaja.

KAN – mjesto najčuvenijeg filmskog festivala, ovih dana, bez sumnje, poprište je najkvalitetnije kinematografije, ali i krem de la krema svjetskog džet-seta, čije nas modne kreacije ostavljaju bez daha.

U svom tom blještavilu i glamuru crvenog tepiha mjesta je bilo i za jednog mladog Crnogorca, koji je, prema prvim reakcijama, bio jedan od najbolje obučenih na Kroazeti.

Osamnaestogodišnji maneken, dizajner, tiktoker, influenser – Radun Bakić, prošetao je rame uz rame sa svjetskom elitom, i to na poziv kultnog francuskog modnog časopisa Voga, za koji je uradio dva velika editorijala i naslovnicu.

Prema njegovim riječima, ovo je njegov prvi crveni tepih u životu i velika mu je čast što je sa samo 18 godina dio jednog tako velikog događaja.

“Ovo je do sada najuzbudljivije i najljepše iskustvo ikada. Dobio sam poziv od magazina za koji sam odradio naslovnu stranu i editorijal prije nekoliko mjeseci. Čast mi je što sam se našao rame uz rame sa ljudima iz svjetskog šoubiznisa”, ističe Bakić u razgovoru za Standard.

Čitaj još:   Prodaje se „FIS Vitez“: Gazda milione ulaže u NOVI BIZNIS ... (foto)

Brutalan stajling, kako ga je pred odlazak u Kan najavljivao, rađen je puna dva mjeseca, ali, po svemu sudeći, trud se i te kako isplatio. A odijelo sa zlatnim oklopom pobralo je simpatije svjetske javnosti.

“Ja sam svoj stilista i dizajner. Moja ideja i zamisao bila je inspirisana Muglerom Robot kostimom iz 1995. godine”, otkriva on i dodaje:

“Iskreno, još uvijek sam pod utiscima jer nikada nisam osjetio ovoliku podršku i ljubav od ljudi, a to mi najviše znači. Ovakvih događaja će sigurno biti, a biće i fenomenalnih outfita, to obećavam. Ja sam tek počeo”.

Na pitanje postoji li neka svjetska zvijezda sa kojom bi posbveno volio da sarađuje, mladi Podgoričanin daje zanimnljiv odgovor.

“Pa, iskreno, nemam neku ogromnu želju što se ličnosti tiče. Više bih volio sa svjetskim medijima da imam saradnju”.

A nakon crvenog tepiha u Kanu, iščekuje ga nešto “još luđe i bolje”.

Čitaj još:   KATASTROFA, APOKALIPSA: 168 mrtvih, 745 ozlijeđenih, Vulkan pokrenuo CUNAMI!

Neka bude tajna dok se ne desi, ali vezano je za šoubiznis. Sve ćete saznati na vrijeme”, poručuje Bakić za čitaoce Standarda. M.R.

izvor: standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more