IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE NEMA DILEMA: Otvoreni Balkan je za Crnu Goru nova Ukrajina… (foto, video)

Sve do prekida rata skupovi podrške biće organizovani svaki dan u 17.30h ispred Dvorca kralja Nikole na Cetinju. Slava Ukrajini! Herojima slava!!!

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 28. 05. 2022… 00: 40… CETINJE NEMA DILEMA: Otvoreni Balkan je za Crnu Goru nova Ukrajina… (foto, video)

Devedeset trećega dana rata u Ukrajini građanke i građani Cetinja su ponovnim okupljanjem dali podršku herojskome ukrajinskom narodu u borbi za slobodu.

Glavne poruke s transparenata bile: “Otvoreni Balkan je za Crnu Goru nova Ukrajina”, “Abazović: nijesam čuo nijedan valjan argument da je zemlja okrugla”, “Dritane, ne śedi na ušima”.

Podrška Ukrajini iz Prijestonice/ Foto: CdM

Minutom ćutanja i novom prefarbanom pločom na Trgu Kralja Nikole I odata je počast svim ukrajinskim žrtvama u ratu, u nadi i želji da je danas prefarbana potonja ploča. Pred zgradom bivšega Ruskog poslanstva na Cetinju puštena je himna Ukrajine koju su okupljeni građani pozdravili aplauzom.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović-Stanković: Nestao jedan čitav grad, ministrica ZDRAVLJA hitno da podnese OSTAVKU...

ONO ŠTO JE SIGURNO JE DA Sve do prekida rata skupovi podrške biće organizovani svaki dan u 17.30h ispred Dvorca kralja Nikole na Cetinju. Slava Ukrajini! Herojima slava!!!

izvor CdM.me

Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more