IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. maj 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pati od pada imuniteta, Bik napet, Blizanci imaju energije, Rak ima šansu za novi posao, Lav se dobro osjeća, Djevica šarmantna, Vaga razdražljiva, strastven dan za Škorpiju, Strijelac dobro raspoložen, Jarac dobrog zdravlja, Vodolija alergična na hranu, a Ribe energične. Ovo je dnevni horoskop za 29.05.2022. godine.

Ovan

Današnja atmosfera protiče u znaku završetka rada na nekom dugoročnom projektu. Zadovoljstvo postignutim rezultatima ispuniće vas posebnim elanom. Ovaj dan protiče u znaku zajedničkih planova za odmor. Očekuje vas veoma dinamičan i uzbudljiv period. Glavobolja.

Bik

Vaše poslovno putovanje proteći će u znaku uspješno sklopljenih poslovnih dogovora. Razvoj na finansijskom planu konačno ide u skladu sa vašim očekivanjima. Nemojte dopustiti da se između vas i partnera stvori prevelika distanca. Na vrijeme riješite problem u korenu. Pad imuniteta.

Blizanci

Uspješni poslovni pregovori i konstruktivni dijalozi obeležiće ovaj dan. Svojim originalnim idejama uspješno ćete pobjediti konkurenciju. Slobodni Blizanci danas mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu šarmantnu Vagu ili Vodoliju. Posvetite se meditaciji.

Rak

Prvi koraci u privatnom biznisu proteći će u savršenom redu. Uskoro se očekuje proširenje kruga poslovnih saradnika. Povukli ste se u krug svoje porodice, a to je važan izvor vašeg nadahnuća i elana na svim ostalim životnim planovima. Stomačni problemi.

Lav

Ovaj dan može vam donijeti uspješan poslovni sastanak sa kolegama i nadređenima. Konačno imate dovoljno finansijskih sredstava da razvijete dalje poslovanje. Lavove očekuje obnavljanje ranije započete veze sa osobom koja im je mnogo značila. Više se odmarajte.

Čitaj još:   OBJESIO SE ZBOG DUGOVA: Kamatari ga otjerali u smrt, OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO... (foto)

Djevica

Neko od vaših saradnika može nastojati da podrije vašu poziciju. Očekujete neke zaostale uplate novca, ali ćete biti u situaciji da ih sačekate još neko vrijeme. Djevice danas mogu da sretnu veoma privlačnu osobu, ali i pomalo ekscentričnu osobu preko prijatelja. Moguć je početak veze. Poteškoće sa alergijama.

Vaga

Dominantna tema ovog dana i dalje je finansijska situacija. Pruža vam se prilika da zarađujete kroz još jedan posao, a to može biti i neki vaš hobi. Ovaj period donijeće vam mnogo novih prilika da sretnete svoju srodnu dušu. Susret će vam opet pokrenuti leptiriće u stomaku. Uradite test za hormone.

Škorpija

Poboljšan kvalitet komunikacije doneće vam nove perspektive da napredujete u karijeri. Uskoro vas očekuje veliki dobitak. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati zanimljivu osobu u znaku Raka ili Jarca. Pojačana nervoza.

Strijelac

Dominantna tema sve vrijeme su finansije. Poseban uspjeh očekuje Strijelčeve koji se bave trgovinom i koji se nalaze na rukovodećim položajima. Ovaj dan može vam donijeti početak nove veze sa osobom u znaku Blizanaca ili Vage. Napeti ste, reagujete za sitnicu.

Jarac

Budite oprezni danas, jer se mogu pojaviti neočekivane prepreke. Otkazivanje nekog važnog poslovnog sastanka može poremetiti sve vaše planove. Jarčevi koji su u vezi mogu se naći u iskušenju da započnu tajnu vezu. Premoreni ste, slabo spavate.

Vodolija

Ovaj dan obilježiće pohvale i priznanja za pokazane rezultate. Postoji mogućnost unapređenja i povišice. Pojačana nervoza može doprineti tome da reagujete impulsivno na komentare partnera. Potrudite se i pokažite strpljenje. San vam ne dolazi na oči.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. maj 2022. godine

Ribe

Ovaj dan mogu obilježiti nesporazumi sa kolegama i poslovnim saradnicima. Potrudite se da što preciznije iznesete svoje ideje i poslovne planove. Pred vama je romantičan period i ljubavna avantura sa jednom Djevicom ili Škorpijom na putovanju. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net