IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Građani Kotora potvrdili dolazak u Nikšić 13. jula: Đe se Crna Gora brani, tu će biti Kotorani… (foto, video)

Centralna proslava 13. jula održaće se u slobodarskom Nikšiću dolazak u grad pod Trebjesom dolaze iz Kotora da zajedno proslave jedan od najvećih državnih praznika…

KOTOR: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 28. 05. 2022… 00: 40… Građani Kotora potvrdili dolazak u Nikšić 13. jula: Đe se Crna Gora brani, tu će biti Kotorani… (foto, video)

Kotorani poručili: Vidimo se 13. jula u crnogorskom Nikšiću! Mi dolazimo!!!

Vijest da će se centralna proslava 13. jula održati u slobodarskom Nikšiću je sa velikim odobravanjem primljena u drevnom Kotoru, pa želimo da najavimo naš dolazak u grad pod Trebjesom – saopštila je grupa građana Kotora.

“U grad Ljuba Čupića, Save Kovačevića, Novaka Ramova Jovovića, Novice Cerovića, ali i grad Vita Nikolića, Mirka Kovača, Voja Stanića, Anke Burić, velikog Miladina Šobića, još većeg Živka Nikolića pa sve do Mirka Vučinića i Skaleta Gvozdenovića, u grad kojem kralj Nikola kliče “Zdrav Nikšiću, perjanice”, grad rodoljuba i antifašista, grad svih nas… Svih nas kojima je majka Crna Gora, kojima je sloboda svetinja, kojima je obraz mjera postojanja”, navodi se u saopštenju grupe građana Kotora.

Čitaj još:   VELIKO ZBOGOM LEGENDO: Ovako je Marko GIGA Nikolić DOMINIRA0...(video)

U Nikšić dolaze da zajedno proslave jedan od najvećih državnih praznika.

“Poručujemo svima koji drugačije osjećaju Nikšić, koji ga vide kroz šubaru i šubariće, da ničija nije do zore gorjela, pa neće ni njihova: Mi dolazimo! Jer đe se Crna Gora brani, tu će biti Kotorani! Vidimo se 13. jula u crnogorskom Nikšiću, u moru crvenih zastava. Da je vječna”, poručila je grupa građana Kotora.

BONUS VIDEO: Proslava u Nikšiću, 21.05.2022.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more