IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prilog TV Prva izazvao burne reakcije: CRTAJU METE ONIMA KOJI SU ISTAKLI CRNOGORSKE ZASTAVE… (foto, video)

U prilogu se navodi da je prošao 21. maj, Dan nezavisnosti a da su zastave Crne Gore i dalje istaknute po terasama stambenih zgrada.

Reporterki TV Prva ova scenografija ne bi bila sporna da ”sve nacionalne zajednice mogu da ističu svoje simbole kada obilježavaju datume koji njima znače”.

Njoj su, kako je istakla u prilogu, zanimljive adrese sa kojih se vijore zastave.

“Iz stanova koji vrijede čitavo bogatstvo lakše je nekako voljeti i svoj džep i državu. Najviše zastava se vijori iz zgrada u kojima žive povlašćeni pojedinci koji su žarili i palili u posljednje tri decenije. Pored zastava koje se u tim krugovima evidentiraju kao patrijotizam ostavili su i brojne druge uspomene na svoju trodecenijsku vladavinu. Očigledno, voljeli su malo više sebe nego Crnu Goru”, navela je reporterka.

Čitaj još:   PODGORICA: BS je za manjinsku vladu predvodile bi ih Demokrate uz učešće koalicije Crno na bijelo i manjinskih partija… (foto i video)

Ovaj prilog ubrzo je naišao na burne reakcije i osudu velikog broja korisnika društvenih mreža, koji su pozvali Agenciju za elektronske medije da reaguje.

izvor: kodex.me