IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUDAR DŽINOVA I GENIJA: Real- Liverpul, ko će u istoriju? (foto, video)

Real Madrid do 14. ili Liverpul do 7. trofeja Lige šampiona. Videćemo večeras oko 23 časa ko u Parizu ulazi u istoriju evropskog fudbala…

PARIZ: Svijet. Sport, vijesti, subota, 28. 05. 2022… 11: 48… SUDAR DŽINOVA I GENIJA: Real- Liverpul, ko će u istoriju? (foto, video)

Veliki optimizam vlada u redovima Reala. Niko ih nije očekivao u finalu ove sezone, ali nakon brojnih čuda tim Karla Anćelotija će tražiti još jedno iznenađenje protiv Liverpula

DAKLE- po nama će se 99 % igrača znati ko igra. Svi su spremni i žele da igraju. Ne zanima ih koliko minuta, žele samo da igraju…

Za mene su ovakve utakmice sasvim normalne. Znamo šta ovaj klub predstavlja i šta istorija od nas traži. Veoma je bitno što smo ovde i spremni smo da ispišemo istoriju nakon jako dobre sezone- rekao je Karlo Anćeloti.

Motivisan je Anćeloti da ponovo s Realom uzme titulu Lige šampiona. To je učinio 2014. godine…

– Motivacija je apsolutno ista kao 2014. godine u Lisabonu. Igrači su mirni i puni samopouzdanja. Ja sam takođe veoma miran, ali će brige krenuti pred utakmicu. Međutim i pored briga optimista sam kada vidim lica fudbalera.

Na kraju je Anćeloti zaključio:

– Finale smo zaslužili. Imamo kvalitet i talenat, ali to nekad nije dovoljno. Posvećeni smo i istorija nas gura prema napred- saopštio je Anćeloti.

S druge strane, tim s EAnfilda spreman je za finale i jasan je cilj- osveta Realu za poraz iz 2018. godine.

Čitaj još:   Albin KURTI UJEO ZA SRCE Aleksandra VUČIĆA: "Teško je slušati, o pravima priča zemlja koja je počinila genocid u BiH i na Kosovu"... (foto)

– Raspoloženje je veoma dobro, veoma dobro. Veoma smo uzbuđeni. Ne znam kako bih se osjećao kada bismo osvojili trofej. Pitajte me posle utakmice. Želimo da im pružimoi pravu borbu, neki od njih mogu uzeti peti trofej, njihov menadžer može uzeti četvrti trofej. To iskustvo ne možemo kupiti preko noći.

Svi se sjećaju finala iz 2018. Izlazak Moa Salaha nakon nasrtaja Serhija Ramosa (mnogi tvrde namjernog) i katastrofe Lorisa Kariusa na golu. Klop je govorio o osveti Salaha Realu i tvrdi da niko nije zaboravio taj meč.

– Tog dana smo izgubili i on se povredio u ranoj fazi. Sada je u jako dobroj formi i svaki igrač ima različitu motivaciju. Nije to jedina njegova motivacija, ali nismo zaboravili tu utakmicu. Mnogi zaboravljaju da je Karius imao potres mozga na tom meču- tvrdi Jirgen Klop.

Njemačkom treneru je zasmetala promjena terena. Postavljena je nova trava i to u četvrtak.

– Neko je mislio da je to dobra ideja. Interesantno je to. Ipak, neće mi pokvariti raspoloženje. Igraćemo na bilo kakvom terenu. Karlo Anćeloti će vam reći isto. Ne znam da li je ova odluka dobra ili loša. Nadam se da nećete napisati kako kukam zbog terena.

Menadžer Reda nema odgovor na pitanje ko je favorit na utakmici.

– Nije lako odgovoriti. Nemam pravi odgovor. Ne znam zaista. Kada pogledate kakve povratke je imao Real, rekao bih da su oni, ali želim da mi budemo na istom nivou i da budemo pravi u ovom meču. U dobroj smo formi- istakao je Klop.

Čitaj još:   KOLINDA, BIJESNELA NA SVOJU DRŽAVU: Ogorčene žene i majke...

Uživajte od 21 čas!!!

BONUS VIDEO: Real Madrid 3 x 1 Liverpool ■ UCL Final -2018 | Extended Highlights & Goals

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more