IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZNEMIRUJUĆA OBJAVA “VUCI STARE HERCEGOVINE”: Najavili borbu protiv “nasljednika Otomanskog okupatora i Thompsonovih ustaša sa Cetinja…” (foto, video)

Građanska aktivistkinja Hajdana Huter pozvala je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore i čelnika ovog resora Filipa Adžića, kao i premijera Crne Gore Dritana Abazovića da reaguju…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 28. 05. 2022… 20: 48… UZNEMIRUJUĆA OBJAVA “VUCI STARE HERCEGOVINE”: Najavili borbu protiv “nasljednika Otomanskog okupatora i Thompsonovih ustaša sa Cetinja…” (foto, video)

Huter je na svom Facebook profilu podijelila uznemirujuću objavu neformalne grupe građana ”Vuci Stare Hercegovine”, u kojoj je najavljeno okupljanje u Nikšiću za 13. juli…

Danas je Građanska aktivistkinja Hajdana Huter pozvala je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore i čelnika ovog resora Filipa Adžića, kao i premijera Crne Gore Dritana Abazovića da reaguju povodom objave na društvenim mrežama koja najavljuje ‘‘borbu protiv izdajnika srpskog roda, Tompsonovih ustaša sa Cetinja i iz Kotora”.

alt

Huter je na svom Facebook profilu podijelila uznemirujuću objavu neformalne grupe građana ”Vuci Stare Hercegovine”, u kojoj je najavljeno okupljanje u Nikšiću za 13. juli.

Čitaj još:   FOTKE BRAĆE OSUMNJIČENIH ZA DVOSTRUKO UBISTVO... (foto)

U objavi se navodi da je okupljanje ”odlična prilika da se ideološki nasljednici turskih osvajača, italijanskih fašista i njemačkih nacista jednom za svagda nauče pameti.

alt

Prilika da shvate da to što su oni izdali princite stare Crne Gore i stare Hercegovine ne znači da su to uradili svi, te da će biti dočekani kao što su bili dočekani Turci na Grahovcu i na Vučijem dolu”, navodi se u objavi.

Stoga je Huter pozvala nadležne da reaguju.

Je li ovo prijetnja i najava nekih obračuna? Pozivamo nadležne na reakciju, utvrđivanje odgovornosti i sankcionianje. Bezbjednost građana nema alternativu’- pa da vidimo- poručila je Huter.

BONUS VIDEO: ‘Teško se boriti sa srpskim popovima koji su pobili pola Jugoslavije’

IZVOR AGENCIJE

 

BUDVA POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM: U pucnjavi ranjen, Kristijan B. (foto)

U toku je izviđaj kojim rukovodi nadležni tužilac u Višem Read more

Ajkule danas napadaju Brazil, oprez postoji: Ne postoji laka utakmica… (foto, video)

Najbolji vaterpolisti Crne Gore igraće treći meč na Svjetskom šampionatu Read more