IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. maj 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lijepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Rak u konfliktu, Lav emotivno stabilan, Djevica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija nemirna, Strijelac avanturističan, Jarac razmišlja o velikim poslovima, Vodolija dobija neočekivanu ponudu, a Ribe nezadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 30. maj 2022. godine.

Ovan

Ovaj dan donosi vam jedan poseban izazov poštovanja prioriteta. Veoma je važno da danas uradite prvo ono što je najvažnije da ne biste prekoračili rokove. Danas možete započeti vezu sa osobom koja vam se već dugo dopada. Slijedi dalje zbližavanje. Migrena.

Bik

Ovaj dan može proteći u znaku posebnog uspjeha za sve one koji se bave trgovinom, nekretninama i uslužnim djelatnostima. Postoji mogućnost vanrednog dobitka. Ovaj dan mogu obilježiti verbalni konflikti sa voljenom osobom. Moguće su ljubomorne scene i nesporazumi. Pad imuniteta.

Blizanci

Pravi poslovni potezi doprinijeće tome da uspostavite stabilizaciju na finansijskom planu. Priliv finansija može doći sa više strana. Osjećate da vaša veza sa partnerom stagnira. Razmišljate o tome kako da ponovo oživite stari zar između vas. Afte u usnoj duplji.

Rak

Povoljni aspekti doprineće tome da postignete uspješne poslovne pregovore. Postoji mogućnost obnavljanja saradnje sa nekim starim saradnikom. Vaša komunikacija sa partnerom se popravlja, a sa tim dolazi i do stabilizacije vaše veze. Stomačni problemi.

Lav

Čitav ovaj period obilježavaju poslovni sastanci i vaše lične prezentacije. Poseban uspjeh vas očekuje u okviru trgovine i finansija. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vam donijeti neke stare dileme. Više se odmarajte.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. januar 2022. godine

Djevica

Svoje poslovne tajne strogo čuvajte u tajnosti, jer postoji mogućnost da konkurencija može da zloupotrebi neke bitne informacije u okviru vašeg poslovanja. Nepovjerenje između vas i partnera može ponovo da se pojavi, ali ovog puta u ekstremnom vidu. Rješenje problema je u kompromisu. Depresivni ste.

Vaga

Ovaj dan mogu obilježiti neke spletke i manipulacije od strane vaših poslovnih saradnika ili kolega na poslu. Budite oprezni i ne otkrivajte nikome svoje bitne informacije i planove. Očekuje vas verbalni konflikt sa partnerom. Povod može biti njegovo nepovjerenje, pa su moguće ljubomorne scene. Obucite se slojevito.

Škorpija

Ovaj dan obilježiće uspješni pregovori, a u vezi sa potencijalnim poslom koji bi trebalo da započnete. Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije. Bogat društveni život i mnogo izlazaka pružiće vam priliku da započnete ljubavnu avanturu sa veoma zanimljivom osobom. Nervoza.

Strijelac

Danas vam se pruža prilika da započnete saradnju sa nekom stranom kompanijom, a poseban uspjeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom. Dobra zarada. Postoji mogućnost da zajedno sa partnerom unaprjedite svoje finansije. Očekuje vas zanimljivo zajedničko putovanje. Problem sa kilažom.

Jarac

Završetak rada na važnom projektu omogućiće vam i priliv finansija neophodnih za realizaciju nekih drugih vaših poslovnih planova. Uspjeh u okviru prosvjete i saradnje sa inostranstvom. Danas možete upoznati veoma zanimljivo i pomalo neobičnu osobu u krugu prijatelja. Veza može biti zasnovana više na fizičkoj privlačnosti. Kostobolja.

Vodolija

Ovaj period donosi vam uspješnu saradnju sa inostranstvom. Uskoro slijedi veliko poboljšanje finansijske situacije. Vodolije koje su u vezi mogu da nađu na nesuglasice i neslaganje sa partnerom. Situacija će zahtevati kompromisno rješenje. Više se krećite.

Čitaj još:   NEVRIJEME: Sutra slijedi promjena vremena, očekuju se pljuskovi i grmljavina...

Ribe

Početak septembra donosi vam početak rada na novom projektu. Zbog povećanog obima u okviru postojeće saradnje, moraćete da odložite neke druge poslove. Ponašanje vašeg partnera je nedosljedno i u vama budi sumnju. Moguće je pojavljivanje distance između vas i još većeg nepovjerenja. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 27. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more