IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poznati detalji o zdrastvenom stanju ČEDOMIRA Jovanovića: NALAZI SE U BOLNICI U CRNOJ GORI…

Kako je ispričao izvor iz porodice Jovanović, blizak Čedomiru Jovanoviću, lideru LDP-a su savjetovali da se skloni iz Beograda na liječenje.

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nedavno je zabrinuo domaću javnost jer je objavio fotografiju iz bolnice – sa zavojima. Kako saznaje portal Nova.rsJovanovićevo zdravstveno stanje bilo drastično ugroženo, ali on sada kaže da “ide na bolje”.

Kako je za Nova.rs ispričao izvor iz porodice Jovanović, blizak Čedomiru Jovanoviću, lideru LDP-a su savjetovali da se skloni iz Beograda na liječenje.

Polovinom aprila je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, kako kaže izvor, prvi put poslije 1999. godine. Ljekari su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želio da ide tamo gdje inače odlazim sa porodicom, prijateljima.

“Pretpostavljalo se da će proljeće na moru prijati plućima i ludoj glavi”, kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću.

“Poslije tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što su mu u 6:30 sati ujutro, dok je šetao kraj mora prvo vidio da mu šake i stopala nenormalno otiču, a da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do ljekara”, objašnjava izvor.

Čitaj još:   ČEDO Jovanović: ''NEĆU MIRNO GLEDATI U SRBIJU SA LICEM RATKA MLADIĆA''

Ispostavilo se da je to zbog pritiska – izmjeren mu je pritisak 200/160.

“Poslije nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom maja morao ponovo da ode van Beograda na liječenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i poslije vise od 20 dana jučer i danas se stvari pomjeraju na bolje”, objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Portal Nova.rs kontaktirao je Čedomira Jovanovića koji je potvrdio ove informacije.

“Istina je, ali biće sve u redu, dobro sam, odreagovao sam na terapiju. Dugo već traje…”, rekao je Čedomir Jovanović kratko za Nova.rs.

Jovanović je, inače, dva puta preležao koronavirus, a njegovo zdravstveno stanje je od tada ugroženo.

izvor: nova.rs

ČEDOMIR Jovanović: TEK ĆE SE ČUTI SRPSKO “NJET”, ONO KOJE JE OTIŠLO IZ BEOGRADA…

Lider LDP-a i savjetnik člana Predsedništva BiH Željka Komšića Čedomir Read more

POTRESNI STATUS ČEDOMIRA JOVANOVIĆA…

Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, objavio je na svom Read more