IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UDARNA VIJEST- DETALJI NESREĆE: Srušio se avion koji je poletio iz Splita… (foto, video)

U srušenom avionu su se nalazile četiri osobe- troje NIjemaca i jedan Hrvat?

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 29. 05. 2022… 16: 48… UDARNA VIJEST- DETALJI NESREĆE: Srušio se avion koji je poletio iz Splita… (foto, video)

Prema nesližbenim informacijama portala “Telegram”, u avionu bila četiri državljana Mađarske.

DANAS je u 11: 25 sati s radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe na širem slunjskom području nestao zrakoplov tipa Cessna 182. Avion je letio iz pravca Splita prema Njemačkoj. U avionu su bile četiri osobe.

Odmah po dojavi u pretragu područja su se uključila 34 policijska službenika među kojima pripadnici specijalne i interventne policije te 28 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja koji u pretrazi koriste dron.

Sportski avion s četiri putnika srušio se danas sjeverno od Rakovice, upravo je objavio HGSS.

Uz hrvatski MUP, na terenu je 30 članova HGSS- a. U dolasku je još 30 članova među kojima i K9 timovi koji su u trenutku dojave o nesreći imali licencu za potražne timove na Sljemenu.

Čitaj još:   Turska, pojačava traženje gasa kod Kipra...

Podsjećamo, Hrvatska kontrola zračne plovidbe obavijestila je danas Operativni centar civilne zaštite o nestalom avionu tipa Cessna sjeverno od Rakovice, na visini 2300 stopa, koja je krenula iz Splita, a kretala se u smjeru sjevera prema Njemačkoj.

Prema nesližbenim informacijama portala “Telegram”, u avionu bila četiri državljana Mađarske.

Avion Cessna 182 Skylane je laki jednomotorni avion s četiri sjedala. Model 182 je proizveden u brojnim varijantama, uključujući verziju s uvlačnim stajnim trapom, i drugi je najpopularniji model Cessne koji se još uvijek proizvodi nakon 172.

Cessna 182 je napravljena od metala, uglavnom od aluminijske legure, iako su neki dijelovi izrađeni od stakloplastike ili termoplastičnog materijala. 

izvor agencije

ŽESTOKO I OŠTRO kod Senada HADŽIFEJZOVIĆA: „Sebija je veće muško od Bakira i to je transrodnost; Zikrim dok pričam s tobom…“ (foto, video)

Duel povodom Povorke ponose i kontra LGBT skupa... SARAJEVO: BiH, Read more

Čitaj još:   POVODOM SKANDALA u Priboju: Murat Tahirović- Srbija nema ni snage ni volje da izađe iz devedesetih... (foto, video)