IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKO NEVRIJEME U PLJEVLJIMA: Jak grad, opštinske službe pružaju pomoć na terenu… (foto, video)

“Prognoze ukazuju da je pred nama vikend padavina jakog intenziteta, ali sve službe su u pripravnosti i spremne da odreaguju”, tvrde u opštini Pljevlja…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 29. 05. 2022… 00: 48… VELIKO NEVRIJEME U PLJEVLJIMA: Jak grad, opštinske službe pružaju pomoć na terenu… (foto, video)

Oštećeni vrtovi i voćnjaci, bujice tekle ulicama…

Jako nevrijeme praćeno gradom zahvatilo je Pljevlja, pri čemu su oštećeni brojni vrtovi i voćnjaci na teritoriji te opštine.

Za petnaestak minuta grad veličine lješnika obijelio je veći dio grada, dok su bujice tekle strmim pljevaljskim ulicama.

Veliko nevrijeme koje je u subotu oko 15 časova zahvatilo Pljevlja, napravilo je veliku štetu na biljnim zasadima i voćnjacima. Jaka kiša, grad veličine lješnika sa grmljavinskim procesima trajali su neprekidno oko 15 minuta.

Ulice, parkovi i bašte su ubrzo bile bijele od leda. Stradali su i mnogi cvjetni zasadi u gradu, poslao je reporter regionalnog portala iBalkan.net sa SJEVERA CRNE GORE…

Čitaj još:   SKANDAL U ZADRUZI: Dragana Mitar VRIJEĐALA MUSLIMANE A EDIS JOJ NIJE SMETAO KAO ŠVALER...

Ono što je interesantno u mnogim okolnim selima palo je samo po nekoliko kapi kiše. I proteklih dana u Pljevljima je u poslijepodnevnim časovima bilo kiše i grada ali u znatno manjoj količini.

U Pljevljima odavno nije upamćeno da je vladalo ovako veliko nevrijeme i sa ovolikom količinom grada, koji je objelio gradske ulice i napravio ovoliku štetu građanima.

U Pljevljima i dalje traju grmljavinski procesi, pa je za očekivati nove padavine.

Mediji u regionu prenose da je i druge djelove Balkana zahvatila oluja. Izdat je i žuti meteo alarm kao upozorenje na oluju, za cijelu teritoriju Crne Gore.

IZVOR iBalkan.net

NOVI PODVIG: Sjajna Lana Pudar u finalu Svjetskog prvenstva na 200 metara delfin… (foto)

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, plasirala se u finale discipline Read more