IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović: DRITAN Abazović nema šta da traži na samitu Otvoreni Balkan, nije mu to trka Formule 1 da bi išao da ispuni “dječački san” (foto, video)

Predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović komentarisao je vijest da je premijer Dritan Abazović potvrdio prisustvo na samitu Otvoreni Balkan u Ohridu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 30. 05. 2022… 09: 48… DAMIR Šehović: DRITAN Abazović nema šta da traži na samitu Otvoreni Balkan, nije mu to trka Formule 1 da bi išao da ispuni “dječački san” (foto, video)

“Samit Otvoreni Balkan nije trka Formule 1, pa da Abazović može, uprkos tome što Crna Gora nije članica, da pođe tek tako na sastanak, samo da bi ispunio još jedan “dječački san”. Ili se dodvorio nekom”, napisao je Šehović na Twitteru.

Prema njegovim riječima, obaveze u ime Crne Gore niti može, niti smije preuzeti, iako je vjerovatno obećao da hoće.

“Ako mu je baš stalo da vidi Vučića, a jeste, jer bez njegove podrške ne bi ni bilo Abazovićeve manjinske vlade, to može zvanično uraditi mimo Ohrida. A može i tajno, kako to inače radije sa njim čini. Ne bi mu bilo prvi put. Ni sa njim, ni sa obavještajcima anti- NATO država”, zaključio je DAMIR Šehović.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Nema genocidnih naroda, ali ima zlikovaca koji nijesu heroji nego zločinci... (foto i video)

BONUS VIDEO: INFO PLUS #ABAZOVIĆ IDE NA SAMIT U OHRID

izvor CdM.me

DAMIR Šehović: DRITAN je pontonski most za destrukciju Crne Gore…

Jeftinom interpretacijom pomirenja koju plasiraju predstavnici manjnske vlade, da je Read more

DAMIR Šehović: DRITAN Abazović će učiniti sve da amnestira Kneževića…

Socijaldemokrate sumnjaju da će premijer Dritan Abazović, kao dojučerašnji koordinator svih Read more