IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U BEOGRADU: Navijači Zvezde pokušali da biju igrače Partizana… (foto, video)

Po zavšetku druge utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana viđeni su incidenti kod klupe gdje se nalazio gostujuća ekipa…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 30. 05. 2022… 00: 48… HAOS U BEOGRADU: Navijači Zvezde pokušali da biju igrače Partizana… (foto, video)

Navijači Zvezde su pokušali da ulete u teren, na igrače Partizana su padali razni predmeti bačeni sa tribine, a najprisebniji su bili košarkaši Crvene zvezde koji su pritekli u pomoć kolegama iz crno- belog tabora i pokušali da smire publiku.

Najnervozniji među košarkašima crno- belih bio je nekadašnji član Crvene zvezde Matijas Lesor, koji je pokušao da se fizički obračuna sa pojedinim navijačima koji su sišli do klupe Partizana, ali su ga saigrači sprečili.

Čitaj još:   EPILOG MAKLJAŽE U BEOGRADU: Uhapsili 130 osoba, dok su vređali opoziciju bili dobri momci, sad za Vulina ološ... (foto i video)

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Medija centar DPS: Čuvena “principijelnost” Demokrata, počinje i završava se na fotelji predsjednika Skupštine... (foto)