IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Rudnik uglja ne smije biti bankomat za one koji posluju mimo zakona…

Nevladino organizacija Centar za građansko obrazovanje je na svom FB profilu objavio informaciju da je Rudnik uglja na čijem je čelu kadar Demokratskog fronta, Milan Lekić, neregistovanom glasilu IN4S 5. oktobra 2021. godine uplatio 500 eura. jednokratne pomoći, i to ekspresno- 24h nakon upućene molbe portala, koju potpisuje Gojko Raičević.

 “Svako ima pravo na svoju uređivačku politiku, ali u skladu sa zakonima Crne Gore, koje IN4S ignoriše odbijajući da se registruje kao medij. Javna preduzeća nisu niti smiju biti bankomat iz kojeg se finansiraju oni koji ne posluju po crnogorskim zakonima”, saopštavaju iz CGO. 

 CGO apeluje na Ministarstvo kulture i medija Crne Gore da se predstojećim izmjenama i dopunama Zakona o medijima jasno propišu sankcije za svako finansiranje medija iz javnih fondova koji ne poštuju zakone države Crne Gore, ali i Kodeks novinara/ki Crne Gore.

Čitaj još:   MUKABELA SE U SARAJEVU UČI VEĆ 120 GODINA: U Hadžijskoj džamiji će Hafizi proučiti 30 džuzova do BAJRAMA... (foto, video)

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more