IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OLUJNO NEVRIJEME POGODILO SRBIJU: “Ovo se ne pamti, odjednom je sve postalo crno!” (foto, video)

Najveća šteta pričinjena je na zasadima maline i kupine, ali desetkovan je ovogodišnji rod i ostalog voća…

ARILJE: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 31. 05. 2022… 09: 48… OLUJNO NEVRIJEME POGODILO SRBIJU: “Ovo se ne pamti, odjednom je sve postalo crno!” (foto, video)

Jako olujno nevrijeme praćeno krupnim i dugotrajnim gradom u popodnevnim satima opustošilo je dio teritorije opštine Arilje.

“Odjednom je sve oko nas postalo crno i počeo je da pada jak grad, veličine oraha. Padao je oko 40 minuta i ‘ubio’ svo voće koje smo imali. Šteta u malinjacima ovako na prvi pogled može se reći i da je oko 90 odsto. Lišće i grane su sve po zemlji, a u dvorištu se grad može skupljati lopatom. Ne pamti se ovako nevrijeme u našem selu”, rekao je za RINU Srećko Gavrilović iz sela Bogojevići, prenosi B92.

alt
alt

Najveća materijalna šteta pričinjena je u MZ Bogojevići, Stupčevići, Latvica i Radobuđa, a ovako jako nevrijeme ne pamte ni najstariji mještani ovih ariljskih sela. Još uvijek nije poznato sa koliko raketa su dejstvovali protivgradni strijelci.

Čitaj još:   ZNA SE Ko je protjerani diplomata iz Crne Gore: Viktor Antipin, ruski obavještajac pio kafu sa Strahinjom Bulajićem... (foto)

“Zbog velike količine kiše i grada oštećen je i dio putne infratsrukture. Kada sakupimo sve podatke sa terena, razmotrit ćemo odluku o uvođenju vanredne situacije”, izjavio je predsjednik opštine Arilje Predrag Maslar.

BONUS VIDEO: Na licu mjesta! Nezapamćena OLUJA u Srbiji! LED veličine ORAHA sve UNIŠTIO! Ljudi KUKAJU I PLAČU…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more