IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dženaza Segmedine Srna- Bajramović sutra na groblju Bare… (foto, video)

Prije dženaze i ispraćaja u 12 sati bit će održana komemoracija u sali Parlamenta Federacije BiH…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 01. 06. 2022… 11: 48…  Dženaza Segmedine Srna- Bajramović sutra na groblju Bare… (foto, video)

Dženaza i ukop Segmedine Srna Bajramović, zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo, kojoj je jučer prestalo da kuca srce u 50. godini od srčanog udara bit će obavljeni u četvrtak, 2. juna u 15 sati na gradskom groblju Bare u Sarajevu...

Prije dženaze i ispraćaja u 12 sati bit će održana komemoracija u sali Parlamenta Federacije BiH. U prostorijama Kantonalne organizacije SDP Sarajevo od danas je otvorena knjiga žalosti za sve koji se na taj način žele oprostiti od Segmedine Srne- Bajramović. 

Segmedina Srna-Bajramović, prepoznatljivo televizijsko lice, političarka i zastupnica SDP BiH, iznenada preminula je u 49. godini života što je šokiralo mnoge, kako njenu porodicu, prijatelje, kolege i sve građane. Iza nje su ostali suprug i dvoje djece.

Emotivna objava muža Segmedine Srne- Bajramović: Sad se pitam, da li bi bilo drugačije da sam ovog jutra bio kući…

Čitaj još:   Dimitrij MEDVEDEV OTVORENO PRIJETI: "Ako to učini država članica NATO- a, to znači Treći svjetski rat, Potpuna katastrofa..." (foto, video)

Brojni prijatelji, poznanici i saradnici oprostili su se od nje putem društvenih mreža. Emotivnu poruku objavio je i njen suprug Admir Bajramović.

– Jutros rano si mi mahnula, kada sam izlazio iz kuće, iako si večer prije rekla da je prerano i da nećeš ustajati, a ja sam znao da hoćeš, da mi poželiš sretan put, kao i svaki put.

Sada ostaje da se pitam, da li bi bilo drugačije da sam ovog jutra bio kući?

Ostaje mi još i da čuvam i pazim naša dva sina, tvoje najveće blago, a kako bez tebe ljubavi, ne znam, ali hoću ljubavi, znaš da hoću- napisao je Admir Bajramović.

BONUS VIDEO: Posljednji govor na Skupštini KS: Segmedina Srna-Bajramović se do zadnjeg trena borila za pravdu…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more