IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČETNIČKI NESOJLUK: Šubara sklanja crnogorsku zastavu, a ne smeta mu cerada sa likom Rista Sotone!

Crnogorska zastava koja je više od godinu krasila zgradu Opštine Nikšić danas je uklonjena po nalogu velikosrpsko-četničkih operativaca iz uprave grada, na čelu sa potrčkom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića – Markom Kovačevićem – Šubarom.

Kako se spekuliše u pitanju je mahnito nacionalističko demonstriranje sile, i prvoklasni nesojluk osvjedočenog neočetnika na čelu opštine Nikšić Kovačevića.

Kao da ovaj sramni antidržavni akt nije bio dovoljan fukari iz rukovodstva Opštine, Opština Nikšić se oglasila besramnim saopštenjem u kojem govore kako je  ”zastava sa zgrade uklonjena jer je postavljena suprotno zakonu”.

”Nakon izvršene redovne inspekcijske kontrole od strane komunalnog inspektora pomenutog Sekretarijata, polazeći od utvrđenog činjeničnog stanja a na osnovu člana 36 Zakona o inspekcijskom nadzoru, Opštini Nikšić je naloženo da otkloni nepravilnosti u odnosu na predmetni nacionalni simbol – zastavu, na način što će istu ukloniti – navode iz Opštine.

Neočetnička, izdajnička klika koja bi za ovaj akt trebalo da odgovara pred zakonom, nije objasnila zašto po istom principu ne uklone sramnu ceradu sa likom bivšeg šefa crnogorske filijale SPC Amfilohija Radovića, mrzitelja Crne Gore i Crnogoraca koji je za života bio poznat pod nadimkom SOTONA

Čitaj još:   Potvrđeno: Sanja Damjanović predvodi veliku koalicionu listu DPS-a u Nikšiću

Građani Nikšića i dalje čekaju sprovođenje odluke Sekretarijata za inspekcijski nadzor Opštine Nikšić, koji je još prije više od godinu i po naložio uklanjanje cerada sa likom Amfilohija Radovića sa fasada stambenih zgrada, koje su, bez odobrenja stanara i nadležnog opštinskog organa, postavljene radi provokacije građana koji u preminulom operativcu SPC vide sijača mržnje i negatora Crne Gore.

Kovačević i njegova četnička bratija su ovim po ko zna koji put pokazali da su za njih svetosavlje i mrzilačka škola Amfilohija Radovića iznad Crne Gore. Takođe su pokazali zavidan nivo licemjerja, ali i da sarađuju  sa svetosavskim kriminalno-ekstremističkim strukturama koje čuvaju ceradu sa likom zločinca Rista Sotone.

Pitanje je samo da li će neko u državi reagovati na ono što se slobodno može okarakterisati kao eksplicitno ponižavanje i pljuvanje na državni dignitet i integritet od strane četničke fukare na čelu Opštine koja je do njihovog dolaska, važila za simbol antifašizma.

U.P.A.

izvor: analitika.me

DPS NIKŠIĆ: Uklanjanjem zastave sa zgrade Opštine lokalna vlast pokušava da razgradi CRNOGORSKI IDENTITET

Današnjim uklanjanjem državne zastave sa zgrade Opštine Nikšić nastavljena je Read more

Građanski NIKŠIĆ: Proslavićemo 13. jul i NEĆEMO USTUKNUTI PRED SVETOSAVSKIM PRIJETNJAMA…

Grupa građana "Građanski Nikšić" oglasila se povodom prijetnji u vezi sa najavljenom Read more