IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Dojava o bombi i u zgradi CIK- a BiH, evakuacija u toku- OTKAZANA SJEDNICA… (foto)

Više policijskih uprava MUP KS zaprimilo je jučer ujutro dojavu, a nakon pregleda iz MUP- a je saopćeno da je riječ o lažnim dojavama, a preduzimaju se sve radnje na identifikaciji i pronalasku osoba koje stoje iza ovih monstruoznih dojava…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 02. 06. 2022… 09: 48… SARAJEVO: Dojava o bombi i u zgradi CIK- a BiH, evakuacija u toku- OTKAZANA SJEDNICA… (foto)

Nakon dojave o postavljenoj bombi u UKC RS Banja Luka i zgradi Opštinskog/Kantonalnog suda u Sarajevu, i u još jednoj instituciji prijavljena je postavljena eksplozivna naprava. Riječ je o zgradi Centralne izborne komisije u ulici Danijela Ozme u Sarajevu.

Zgrada se trenutno evakuira, a trebala se održati sjednica CIK-a. Na licu mjesta su pripadnici MUP KS i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela. 

Čitaj još:   SARAJEVO: Puste ulice zbog pogoršanja epidemiološke situacije, i niskih temperatura... (foto)

Također više policijskih uprava MUP KS zaprimilo je jučer ujutro dojavu, a nakon pregleda iz MUP-a je saopćeno da je riječ o lažnim dojavama, a preduzimaju se sve radnje na identifikaciji i pronalasku osoba koje stoje iza ovih monstruoznih dojava.

BONUS VIDEO: Nova bomba u školi!! Dešavanja o postavljenim bombama u školama u Sarajevu!!

izvor agencije

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

SARAJEVO BOJKOT: HDZ i Klub Hrvata poteže pitanje VITALNOG NACIONALNOG INTERESA…

Izjašnjavanje o navedenom zakonu bi trebalo biti po hitnoj proceduri, Read more