IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan tvrdoglav, Bik nestrpljiv, Blizanci bez inspiracije, Rak labilan, Lav u velikoj prilici, Djevica ima novu ideju, Vaga radi na sebi, Škorpija okreće kolo sreće, Strijelac bez novca, Jarac gazi ka promjeni, Vodoliju prati odlična energija, loše iskustvo za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 04.06.2021. godine.

OVAN

Posao: Ovan treće dekade ima potrebu da mijenja posao. Morate uvažavati savjet jednog dominantnog Lava. Ljubav: Budite optimista, kraći put, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje. Zdravlje: Dosta dobro. Optimistično se osjećate.

BIK

Posao: Tiho nastupate. Niste otvoreno agresivni, ali ste potajno osoba koja ima tenziju skrivenu u sebi. Novac ne očekujte tokom dana. Ljubav: Koliko posla, toliko i ljubavi u toku dana. Zdravlje: Opušteno razmišljajte, bez stresa.

BLIZANCI

Posao: Dobar odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Planirajte velike projekte. Saradnja sa inostranim partnerima. Ljubav: Puni ste zadovoljstva. Ovo je jedan od ljepših dana u mjesecu. Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Svjesni ste svoje energije, tako da ćete biti preopterećeni tokom dana. Rad vas ipak pored svega ispunjava. Ljubav: Funkcionišete dobro samo ako imate puno ljubavi i erotike. Partner je dovoljno pronicljiv da vas razumije i pruži vam užitak. Zdravlje: Problem sa grlom.

LAV

Posao: Niste svjesni svojih slabosti. Često okrivljujete druge. Nije dobro da tako radite, jer gubite klijente. Razmislite. Ljubav: Ljubav vam je pomalo strana u današnjem danu. Mislite na novac. Zdravlje: Pritisak, cirkulacija osjetljivo polje.

Čitaj još:   RTS, ĆE VEČERAS GAĐATI JAJIMA: PONESITE JAJA, IDEMO NA RTS...

DJEVICA

Posao: Vi se nervirate za sve i svašta. Rješavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko osobe u znaku Raka. Ljubav: Putovanje sa partnerom je aktuelno i potrebno je da se ka tome usmjeravate. Zdravlje: Previše se bavite nebitnim stvarima. Sebi gradite nervozu.

VAGA

Posao: Pozitivna komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja za ono što radite i ulažete svoje napore. Prijatelji su tu da vam takođe pruže ruku i saslušaju. Ljubav: Na trenutak emocije će biti poljuljane, ali kratkim potezima vi ćete ih vratiti tamo gdje im je mesto. Zdravlje: Aritmija. Visok pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Individualnost danas uzima maha. Želite da svi vide da vi to možete i sposobni ste za to. Ljubav: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Da li se to dopada partneru, nije vas briga. Zdravlje: Bolovi u kučmi.

STRIJELAC

Posao: Puno energije koje želite da podijelite sa saradnicima. Poštujete njihove napore i nagrađujete ih. Ljubav: Partnerski odnosi su danas prijatni. Prisutno je davanja dobra komunikacija. Lična sreća je važna. Zdravlje: Povremeni bolovi u kičmi. Istezanje je rješenje.

JARAC

Posao: Birajte ljude sa kojima želite da radite. Najbolje neko iz zemljanog sazviježđa, posebno Djevica dobra za novčane transakcije. Ljubav: Promijenite partnera, ukoliko nije dobar, to je bar sada najlakše. Zdravlje: Dosta se dobro osjećate.

VODOLIJA

Posao: Skloni ste situaciji koja je neobična za druge. Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Pratite svoju intuiciju. Ljubav: Volite situacije u ljubavi koje su pune strasti. Ponekad je partner pasivan, kao danas, na primjer. To vam smeta.
Zdravlje: Osjećaj da vam nešto fali, ali šta?

Čitaj još:   Vic dana Kako Mujo i Haso kupe stoperke...

RIBE

Posao: Veća količina novca je u igri. Ulagali ste dosta, ali novac vam kasni. Nije potrebno da previše brinete. Imate dobar dan za poslovne transakcije. Ljubav: Brinete o svemu, pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog pretjeranog posla.
Zdravlje: Problem žuči.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more