IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMATIČNA SITUACIJA- POŽAR UZNEMIRIO STANOVNIKE SARAJEVA: Veliki broj vatrogasaca na terenu… (foto, video)

U sarajevskom naselju Švrakino prijavljen požar…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 03. 06. 2022… 00: 48… DRAMATIČNA SITUACIJA- POŽAR UZNEMIRIO STANOVNIKE SARAJEVA: Veliki broj vatrogasaca na terenu… (foto, video)

Požar je prijavljen u 21: 55 sati u ulici Alibega Firdusa.

U večernjim satima u sarajevskom naselju Švrakino Selo došlo je do požara koji je zahvatio montažni objekat, rečeno je za printane medije iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo.

Na teren su upućene četiri vatrogasne ekipe koje rade na gašenju požara, dok je jednoj osobi ukazana medicinska pomoć.

“Prema našim informacijama gori montažni objekat, tačnije baraka. Informacije o požaru smo dobili u 21: 55 sati, a već u 22 :03 su naše ekipe stigle na teren. Trenutno se na terenu nalaze četiri vatrogasne jedinice koje gase požar”…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Korona je glavni razlog da li će, kuda i po kojoj cijeni ići učenici na maturske ekskurzije... (foto)

O uzrocima požara iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo još uvijek nisu mogli govoriti, a više detalja bit će poznato nakon što požar bude ugašen. Za sada nisu poznate informacije da li je bilo povrijeđenih u požaru.

Očevici javljaju da je vidljiv ogroman vatreni plamen.

Video pogledajte OVDJE...

izvor agencije

VELEŽ VELIČA PUNIH 100 GODINA POSTOJANJA: Rođeni priredili spektakularni vatromet sa Starog mosta… (foto, video)

Fudbalski klub Velež slavi večeras 100 godina postojanja...  MOSTAR: BiH, Read more

Čitaj još:   ZLATNI ZMAJ AMEL TUKA- PORUKA NACIJI: "Večeras u Madridu, ću biti napadač, kao DŽEKO, ali samo MALO BRŽI"... (foto)