IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POČELA SEZONA PARADAJZ TURIZMA: Djevojka objavila fotku S PLAŽE koja je RAZBJESNELA srpske turiste! Bukti RAT na mrežama! (foto, video)

Ne zna se na kojoj je tačno plaži fotografija nastala, niti kada, ali po svemu sudeći radnja se odigrala u Crnoj Gori…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 03. 06. 2022… 13: 48… POČELA SEZONA PARADAJZ TURIZMA: Djevojka objavila fotku S PLAŽE koja je RAZBJESNELA srpske turiste! Bukti RAT na mrežama! (foto, video)

Svakog leta “povampiri se” tema o čuvenom “paradajz turizmu”, i ne samo to. Ona je uzrok mnogih ozbiljnih svađa među Srbima na društvenim mrežama.

Očekivano, ništa se nije promijenilo ni ove godine, a lavinu je sada pokrenula jedna fotografija na Tviteru.

Naime, jedna korisnica Tvitera, koja je, sudeći po nazivu svog naloga iz Crne Gore, objavila je fotografiju na kojoj se vidi “osnovna oprema” jednog “paradajz turiste”, i time izazvala haos u komentarima. Na fotografiji se nalazi parče hleba, isečen paradajz i konzerva paštete na peškiru s pogledom na more, uz komentar:

“Počela sezona” uz emotikone smijeha do suza.

Čitaj još:   SAOPŠTILI MU STRAVIČNE PORUKE: GLUMAC DRAGAN JOVANOVIĆ ISKRENO O PROBLEMU, SA OVIM JE MORAO DA SE POMIRI! (foto, video)

Ne zna se na kojoj je tačno plaži fotografija nastala, niti kada, ali po svemu sudeći radnja se odigrala u Crnoj Gori.

Kao što se moglo i pretpostaviti, krenula je salva oštrih komentara i uvreda na njen račun, ali na cijenu smještaja i gostoprimstvo u Crnoj Gori, a mnogi su istakli da nema ništa slađe od paštete i paradajza na plaži.

0536394295, plaža, Nemačka, Baltičko more
FOTO: PROFIMEDIA

“Kad si mali i nikakav i kada ti je život neispunjen, pa kačiš tuđe fotke samo da bi sijala mržnju. Koji li su to kompleksi? Da li se liječe”, “A smeijšno je kad neko nema para, je l'”, “Koje godine tačno? I gde tačno?

Pošto je fotka starija od tvoje tviteraške karijere, a i uopšte nema veze sa našim primorjem”, “Mene, na primer, jako zanima šta ti jedeš”, samo su neki od gomile komentara koji se neprestano nižu ispod ove objave…

BONUS VIDEO- Crna Gora: Ljetnja turistička sezona vikendom

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. novembar 2023. godine

izvor (Kurir.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more