IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Pregled dana” na Newsmax Adria: „Prijateljska cena gasa ima svoju cenu, Lavrov dolazi zvali ga ili ne“ (foto, video)

Lavrov dolazi zvao ga neko odavde ili ne”, rekao je na početku emisije “Pregled dana” na Newsmax Adria Goran Dimitrijević…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 04. 06. 2022… 00: 48… “Pregled dana” na Newsmax Adria: „Prijateljska cena gasa ima svoju cenu, Lavrov dolazi zvali ga ili ne“ (foto, video)

“Ni posle 100 dana rata u Ukrajini, čak i diskusija o mogućem susretu Putina i Zelenskog nema smisla, poručuju iz Moskve. Ali istovremeno poručuju da susret Lavrova i Vučića u Beogradu itekako ima smisla, pa će Srbija biti jedina evropska država u koju će ruski šef diplomatije kročiti od početka rata, jer i prijateljska cena gasa ima svoju cenu i Lavrov dolazi zvao ga neko odavde ili ne”, rekao je večeras na početku emisije “Pregled dana” na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Mi smo mimo Evrope, ali to nam ne smeta– smeta regionu i članicama NATO i biće zanimljivo videti kakav odjek će ta poseta imati na sastanku inicijative Otvoreni Balkan u Ohridu dan kasnije. Mimo smo Evrope, gde smo po najnovijem istraživanju među najsiromašnijim zemljama po kupovnoj moći stanovništva bez obzira na mantre o najvećem rastu i zlatnom dobu…

Čitaj još:   MILO Đukanović: Vojničko zanimanje jedno je od najčasnijih, VCG značajno doprinosi regionalnoj i globalnoj bezbjednosti... (foto, video)

To što smo mimo Evrope, izgleda ne smeta previše ni Evropi, već joj više smetucka što štrčimo na mapi, pa će i nemački kancelar put Beograda, nekoliko dana posle Lavrova i niko ne zna šta se sve tu dešava iza zatvorenih vrata, ali stara poslovica kaže: kad se slonovi tuku, miševi stradaju“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more