IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA u Zenici: Pronađena dva beživotna tijela, uviđaj u toku… (foto)

U fotokopirnici u centru Zenice u večernjim satima pronađena su dva beživotna tijela, potvrđeno je u zeničkoj policiji…

ZENICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 05. 06. 2022… 00: 08… STRAVA u Zenici: Pronađena dva beživotna tijela, uviđaj u toku… (foto)

U kopirnici smrti u Zenici muškarac ubio ženu pa presudio sebi, policija blokirala cijelu ulicu…

U zeničkoj ulici Islambegovića put pronađena su dva tijela, potvrdili su za medije u Operativnom ventru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko- dobojskog kantona nam je kazao da je slučaj prijavljen u 21:20 u policijsku stanicu Centar.

  • U 21.20 sati, u ulici Islambegovića put, u fotokopirnici zatečena su dva beživotna tijela muškarca i žene. Uviđaj rade pripadnici sektora kriminalističke policije uz prisustvo dežurnog tužioca. To je sve što vam u ovom trenutku možemo reći – kazali su nam u Operativnom centru MUP- a ZDK.
Čitaj još:   ŠUKOVIĆ: ''Mnogo hučiš, DRITANE''

“Policijski službenici su u fotokopirnici NO8 u ulici Islambegovića put pronašli dva beživotna tijela i u toku je uviđaj”, kazao nam je dežurni operativni.

Na mjesto događaja došao je dežurni kantonalni tužilac koji rukovodi uviđajem…

Nezvanično saznajemo da je muškarac M.B. ubio žensku osobu N.P. pucnjevima iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more