IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Rudnik uglja PV zapošljava 29 vrtlara, pretvaraju li to rudnik u prašumu? (foto)

U oglasu se još navodi i da za posao nije potrebno nikakvo radno iskustvo, a rok za prijavu je tri dana…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 06. 06. 2022… 11: 28… PLJEVLJA: Rudnik uglja PV zapošljava 29 vrtlara, pretvaraju li to rudnik u prašumu? (foto)

Program ZZZCG „Osposobljavanje za rad kod poslodavca“

Konkurs je raspisan u okviru projekta Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG) pod nazivom “Osposobljavanje za rad kod poslodavca“ , a kojim je predviđeno zapošljavanje 249 osoba, za šta je opredijeljeno 848. 696 eura.

Rudnik uglja u Pljevljima raspisao je oglas za vrlo neobičnu poziciju za to preduzeće- radnika na sadnji i njegovanju sadnica – vrtlara, vidi se iz oglasa čija fotografija kruži društvenim mrežama.

Da Rudnik ima ozbiljnu namjeru da se bavi baštovanstvom govori i podatak da traže čak 29 izvršilaca! Možda im je, usljed lošeg poslovanja, namjera da Rudnik pretvore u prašumu i posvete se turizmu!

Čitaj još:   GORI DESNA OBALA SAVE: Vatra se širi, vatrogasci se bore sa plamenom... (foto i video)

Iz Zavoda su ranije najavili da će nakon hotela „Spencer & Hill Team“, najveći broj nezaposlenih imati priliku da se obučava upravo u Rudniku uglja Pljevlja, koji će, kako je najavljeno, dobiti 30 novih radnika a za praktikante je dato 102.252 eura.

Osim toga, Opština Mojkovac će otvoriti vrata za 12 osoba a za to je opredijeljeno 40.901,04 eura. U istom gradu će se u Domu zdravlja zaposliti osam lica, a konkursom je dato 27.267 eura.

izvor Antena M.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more