IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UGOVOR ŽIVOTA: Razlog zašto se VLADAN Kovačević nije pojavio među Zmajevima?

Reakcija iz menadžerske agencije, i poruke da su tražili da Selektor Ivaylo Petev, Kovačevića ne stavlja na spisak, da je “prirodni Srbin”, te da bi mu “u aktuelnom slučaju to bila nagrada”…

DUBAJI: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 07. 06. 2022… 07: 28… UGOVOR ŽIVOTA: Razlog zašto se VLADAN Kovačević nije pojavio među Zmajevima?

Vladan Kovačević, golman poljskog Rakowa, nije se pojavio na okupljanju fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, za junske utakmice Lige nacija. 

Selektor Ivaylo Petev poručio je kako mu se VLADAN Kovačević ne javlja na telefon, a odmah se pojavila informacija da bivši čuvar mreže Sarajeva odbio dolazak na okupljanje, jer želi da brani za reprezentaciju Srbije. 

Tome je doprinijela i reakcija iz njegove menadžerske agencije, iz koje su poručili kako su tražili da Petev Kovačevića ne stavlja na spisak, da njihov štićenik nema poziv iz Srbije, ali da je “prirodni Srbin”, te da bi mu “u aktuelnom slučaju to bila nagrada”.

Čitaj još:   ODGOVORIO Sadik Ahmetović: Grujičić poziva poštene Bošnjake na izbore, i 95' su ih pozivali, nijedan nije preživio... (foto)

– Golman Vladan Kovačević i mi kao njegova agencija želimo reprezentaciji Bosne i Hercegovine puno uspjeha u budućnosti – poručili su iz agencije.

No, čini se je nedolazak Kovačevića na okupljanje ima drugu pozadinu.

Danas se na društvenim mrežema pojavila fotografija da je Kovačević oženio dugogodišnju djevojku Sofiju Đukić.

Mladi golman djevojku Sofiju zaručio je krajem prošle godine u Dubaiju.

Izvor: CS / coolstyle