IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RIZIK PRED PUT ZA PODGORICU: Otkriveno zašto je Džeko izašao iz igre, upitan za susret protiv Crne Gore… (foto, video)

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko izašao je na poluvremenu utakmice protiv Rumunije, a kako saznajemo, razlog je udarac u koljeno zbog kojeg je imao problema s kretanjem…

ZENICA: BiH, Sport, vijesti, srijeda, 08. 06. 2022… 09: 58… RIZIK PRED PUT ZA PODGORICU: Otkriveno zašto je Džeko izašao iz igre, upitan za susret protiv Crne Gore… (foto, video)

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko je tokom prvog dijela meča protiv Rumuna dobio udarac u koljeno i u nekoliko navrata žalio se našem stručnom štabu, a iako je vjerovatno imao veliku želju da nastavi meč, na poluvremenu je odlučeno da se ne rizikuje dodatno i da je najbolje da izađe iz igre.

Saznajemo da je Džeko dobio udarac u koljeno koje mu je ubrzo nakon toga i nateklo, a to mu je onemogućavalo normalno kretanje i jasno da je izlazak iz igre bila najbolja opcija. Jasno, sutra će biti poznato mnogo više informacija i stepen eventualne povrede našeg igrača.

Čitaj još:   Šefka Begović Ličina- KAD SE ČUVAO OBRAZ

Srećom po tim Bosne i Hercegovine, Zmajevi su u nastavku postigli pogodak i to preko Smaila Prevljaka u 69. minuti, a to nam je bilo dovoljno za prvu pobjedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija s kojom sada dijelimo prvo mjesto na tabeli zajedno s Finskom.

Naredni meč Bona i Hercegovinya igra protiv Crne Gore u Podgorici, nakon čega nas očekuje još jedan duel protiv Finske…

BONUS VIDEO: Novinarima obratio se selektor Ivaylo Petev nakon Rumunije…

izvor iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more