IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI HORORA KOJI ITALIJA NE PAMTI: Zlatan iz BiH ubio bivšu suprugu LIDIJU, ljubavnicu i sebe (FOTO-VIDEO)

Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio eksploziv koji je aktivirao dok je bježao. Nakon što je ubio i sadašnju partnerku, presudio je i sebi.

Srpkinja Lidija Miljković (42) ubijena je danas na ulici u Vicenzi, a njen bivši partner Zlatan V. (44) iz BiH, koji se sumnjiči da je pucao u nju, nešto kasnije pronađen je mrtav u automobilu, u kojem je, kako prenosi ANSA, bilo još jedno tijelo.

Lidija je, kako su prenijeli italijanski mediji, odvezla dvoje djece u školu i u svom automobilu se spremala da krene kući, kada joj je on prišao.

On je pucao u nju dok je još bila u vozilu, saopštila je policija.

Zlatan je nakon zločina pobjegao automobilom sa sadašnjom partnerkom.

Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio eksploziv koji je aktivirao dok je bježao. Nakon što je ubio i sadašnju partnerku, presudio je i sebi.

Njegovo tijelo pronađeno je u automobilu na zapadnoj obilaznici Vicenze, prenosi Ilmessaggero.it.

Lidiju je Zlatan upucao u ulici Vigolo u Vićeenzi, nakon što je ispratila svoju najmlađu ćerku u školu. Ona je radila u Food & co u Vićenci već 8 godina.

Čitaj još:   PODGORICA: Veliki požar, zatvorena magistrala prema Nikšiću...

Ovo je za Ilgiornaledivicenza.it rekao vlasnik restorana Benedeto Mondelo, koji je inače brat Lidijinog sadašnjeg partnera.

– Već nekoliko godina ona se žalila i prijavljivala ga zbog nasilja, dodao je on objašnjavajući odnose između ubijene i njenog bivšeg emotivnog partnera.

Kako piše list, Mondelo ubica je prije nekoliko godina razbio lobanju i mjesecima se oporavljala. Zlatan Vasiljeviću je 2019. izrečena mjera zabrane prilaska.

Da podsjetimo Lidija je odvezla svoje dvoje dece u školu i krenula na posao u hotel u kojem radi kao sobarica, a kako je policija saopštila, bila je u automobilu dok se spremala da krene, kada joj je ubica prišao i pucao u nju.

Ona je tada istrčala iz automobila i pokušala da pobjegne, ali je on pogodio još nekoliko hitaca i ona je ostala da leži mrtva.

Vasiljević je pošto je ubio Lidiju pobjegao kolima u kojima je bio sa svojom sadašnjom djevojkom, a onda stao na jednom odmorištu pored puta i ubio najpre nju a zatim i sebe prenosi italijanska RAI njuz.

izvor: SB

HOROR: UBIO ŽENU PA UHVAĆEN U TAKSIJU SA BOMBOM ZA POJASOM…

Fočanska policija uhapsila je Zorana Marića (47) iz Crne Gore Read more

HIT NA MREŽAMA- STRAH od LETENJA? NAČINI kako da ga SAVLADATI… (foto, video)

Osjećaj nelagodnosti prilikom ulaska u avion je problem koji muči Read more