IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA PUNA POLICIJE: Navijači pristižu, ulice blokirane… (foto)

“Međunarodna fudbalska utakmica UEFA Liga nacija između A reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine počet će večeras u 20.45 časova”, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koja će se igrati večeras u Podgorici, prisustvovat će i veći broj navijača iz BiH. Iz policije je CdM-u rečeno da je jedna grupa navijača iz BiH već stigla u Crnu Goru, kao i da policijski službenici snimaju sva dešavanja vezana za ovaj sportski događaj. Uža jezgra grada i ulice koje vode prema njoj su potpuno blokirane.

Međunarodna fudbalska utakmica UEFA Liga nacija između A reprezentacija Crne Gore i Bosne i Hercegovine počet će večeras u 20.45 časova, na gradskom stadionu Pod Goricom u Podgorici. Policija će u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima snimati ovaj sportski događaj”, saopšteno je iz Uprave policije.

Čitaj još:   Testirana cijela porodica Đoković: Ima još POZITIVNIH pored Novaka! (foto i video)

Pored snimanja gradskog stadiona Pod Goricom i neposredne okoline, snima se i kretanje gostujućih navijača od momenta ulaska u Crnu Goru, pa do napuštanja crnogorske teritorije.

Kroz grad su pojačane policijske kontrole.

izvor: SB

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more