IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BH FANATIKOSI- “Učimo od CRNOGORACA kako bez širenja MRŽNJE …”

Iako je javnost jednoglasna u ocjeni da je sinoćnja utakmica Crna Gora – Bosna i Hercegovina protekla u izuzetno korektnoj atmosferi, “ozbiljne” provokacije ipak nijesu izostale.

Navijači naše reprezentacije, smješteni na sjevernoj tribini, u jednom momentu počeli su da skandiraju “Burek sa sirom”, što je, bez sumnje, krajnje ozbiljna uvreda po goste, iz čije države već dugo poručuju kako burek može biti samo sa mesom.

Iz Bosne i Hercegovine za sada nema reakcija na provokacije, niti je poznato da li će eventualno pripremiti odgovor u septembru, kada će naša reprezentacija gostovati u Zenici.

Čitaj još:   EVO Šta, ALEKSANDAR Vučić, želi da postigne pismom „celom svetu“ o miješanju Njemačke u unutrašnje prilike i izborni proces u Srbiji? (foto, video)

Za to vrijeme, na društvenim mreža širom regiona, sinoćnja reakcija crnogorskih navijača pobrala je simpatije. “Učimo od Crnogoraca kako se duhovito trola bez širenja mržnje i gadosti”, samo jedna je od brojnih pozitivnih reakcija na Twitteru.

izvor: analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more