IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„DŽABA SE RUSKOM KEPECU UVLAČIŠ U…“: Nakon Dodikove čestitke Putinu gore društvene mreže, stižu reakcije sa svih strana… (foto, video)

Ne stišavaju se reakcije nakon čestitke člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika upućenoj predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12. 06. 2022… 11: 38… „DŽABA SE RUSKOM KEPECU UVLAČIŠ U…“: Nakon Dodikove čestitke Putinu gore društvene mreže, stižu reakcije sa svih strana… (foto, video)

Podsjetimo, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu i “bratskom narodu Ruske Federacije” 12. juni – Dan Rusije i poručio da su neraskidive veze dva naroda bez obzira na sve današnje izazove.

Dodik je izrazio uvjerenje da će se tradicionalno prijateljski odnosi, koje odlikuje otvorenost i strateško partnerstvo, uspješno razvijati i u budućnosti u obostranom interesu.

“Ruski i srpski narod povezuju tradicionalno prijateljstvo, duboke kulturne i duhovne veze. Uvjeren sam u nastavak naše saradnje i dobrih odnosa na dobrobit ruskog i srpskog naroda”, poručio je Dodik, a nekoliko dati nakon čestitke sličnu je poruku poslao i na Twitteru.

Čitaj još:   HAOS: Alarmi u cijeloj Srbiji, upozorenje od strane RHMZ...

No, nakon toga uslijedile su brojne oštre reakcije poput one da je Dodik prestane sa ulvačenjem Putinu i vrati pokradeni novac.

“Slobodna Bosna” izdvojila je nekoliko najzanimljivijih…

izvor (SB)

VIC DANA: Đetići u BUDVI na jutarnjem piću… (foto)

Vaso, čoče, evo VELIČASNOG, sklanjaj taj konjak da ga ne Read more