IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mile DODIK zadivljen čestitao PUTINU Dan Rusije: “Ruse i srbe dva naroda povezuje tradicionalno prijateljstvo…” (foto, video)

MILE Dodik je izrazio uvjerenje da će se tradicionalno prijateljski odnosi, koje odlikuje otvorenost i strateško partnerstvo, uspješno razvijati i u budućnosti u obostranom interesu…

BANJA LUKA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 12. 06. 2022… 00: 38… Mile DODIK zadivljen čestitao PUTINU Dan Rusije: “Ruse i srbe dva naroda povezuje tradicionalno prijateljstvo…” (foto, video)

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu i “bratskom narodu” Ruske Federacije 12. juni –  Dan Rusije.

Poručio je da su neraskidive veze dva naroda bez obzira na sve današnje izazove.

Dodik je izrazio uvjerenje da će se tradicionalno prijateljski odnosi, koje odlikuje otvorenost i strateško partnerstvo, uspješno razvijati i u budućnosti u obostranom interesu.

Iskazao je iskrene želje za dalji prosperitet Rusije i njen napredak na svim poljima, saopšteno je iz Dodikovog kabineta.

“Ruski i srpski narod povezuju tradicionalno prijateljstvo, duboke kulturne i duhovne veze. Uvjeren sam u nastavak naše saradnje i dobrih odnosa na dobrobit ruskog i srpskog naroda”, naveo je Dodik, uputivši predsjedniku Ruske Federacije izraze dubokog poštovanja.

Nacionalni dan Rusije obilježava se 12. juna u sjećanje kada je na taj dan 1990. godine prvi Kongres narodnih poslanika prihvatio Deklaraciju o državnom suverenitetu Rusije, u kojoj je proglašeno prvenstvo Ustava Rusije i njegovih zakona, podsjeća Srna.

Čitaj još:   DA LI DRITAN ABAZOVIĆ OTKRIVA SVOJE PRAVO LICE: Zašto u TV intervjuu brani Srpsku pravoslavnu crkvu... (foto i video)

BONUS VIDEO: Састанак Путин– Додик: Српска има подршку Русије…

izvor (SB)

Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VIC DANA: Tajnica nazvala direktora zoo vrta da ga pita šta da radi, zbog hitnog slučaja… (foto)

„Gospodine direktore, stvar je hitna“!!! ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, subota, 25. Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: DF u Vladi postala bi Vučićeva i marionetska- koja bi zemlju vukla nazad... (foto i video)