IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Crnogorski selektor Radulović: Uz pomoć publike izvukli smo dobar rezultat protiv Bosne i Hercegovine… (foto, video)

Strijelac izjednačujućeg gola za Crnu Goru Adam Marušić zadovoljan je osvojenim bodom…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 12. 06. 2022… 00: 28… PODGORICA- Crnogorski selektor Radulović: Uz pomoć publike izvukli smo dobar rezultat protiv Bosne i Hercegovine… (foto, video)

Moramo biti zadovoljni bodom protiv Bosne i Hercegovine u Podgorici…

Selektor Miodrag Radulović zadovoljan je bodom protiv Bosne i Hercegovine.

Samo je početak meča bio ispod nivoa za “sokole”…

“Vjerovali smo, napadali do kraja uz veliku pomoć publike koja nam je dala vjetar u leđa. Izvukli smo dobar rezultat, tu smo svi u grupi, idemo dalje, spremamo se za Rumuniju”, poručio je selektor i dodao:

“Smogli smo snage da u drugom dijelu uz izvanredan ritam i želju, izjednačimo. Napadali smo do kraja, nijesmo uspjeli da preokrenemo, ali moramo biti zadovoljni bodom”.

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović bio je zadovoljan rezultatom večerašnje utakmice UEFA Lige nacija, u kojoj su Crna Gora i Bosna i Hercegovina odigrale 1: 1…

“Još jedna dobra predstava mojih momaka. Vidjeli smo odgovornost, taktičku disciplinu. Nismo se u početku snašli, rekao sam da će biti teško fizički i psihloški. Dobro smo odgovorili, kasnije smo i napravili dobar blok. Velike čestitke mojim momcima i uz pomoć ove izvanredne publike smo izvukli dobar rezultat”, kazao je Radulović.

Čitaj još:   NJEMAČKA PRIČA O KENANU IZ NOVOG PAZARA: Spasio oca i sina sigurne smrti...

Istakao je da ekipa već od sutra kreće s pripremama za naredni susret protiv Rumunije.

“Cijela ekipa raste iz utakmice u utakmicu. Svi su odradili ono što se tražilo od njih. Najjači tim koji budem mogao, izvešću protiv Rumunije”, kazao je Radulović.

Strijelac izjednačujućeg gola za Crnu Goru Adam Marušić zadovoljan je večeras osvojenim bodom.

“Uspjeli smo da izjednačimo rezultat, da se vratimo, da osvojimo bod kod kuće. Ovo je grupa gdje svako svakog može da pobijedi. Hvala navijačima koji su došli u ovolikom broju”, kazao je Marušić.

BONUS VIDEO: Sjajna navijačka atmosfera u Podgorici pred poćetak fudbalskog meča Crna Gora- Bosna i Hercegovina

izvor iBalkan. net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more