IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nedelja završila Danom policije: Dan ličio na slet onoga što Vulin zove “srpski svet”… (foto, video)

Da li je i koliko Srbija bezbedna zemlja, kao što tvrdi ministar Vulin?

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 13. 06. 2022… 00: 38… Nedelja završila Danom policije: Dan ličio na slet onoga što Vulin zove “srpski svet”… (foto, video)

“Nedelja se završila Danom policije, čija je proslava više ličila na slet nečega što nadležni ministar zove “srpski svet” nego na smotru profesionalne službe unutrašnjih poslova jedne evropske zemlje”, rekao je Goran Dimitrijević u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

 Ono zbog čega policija postoji i kako žive ljudi koji se bave tim odgovornim poslom, ostalo je u drugom planu. Na istom skupu ministar je opet predsjednika Srbije nazvao predsjednikom svih Srba- rekao je on i dodao:

I Vučiću sutra poslije njemačkog kancelara stiže i austrijski ministar za evropske poslove. Za očekivati je da ćemo slušati kako i njemu u lice odbrusio isto kao i Šolcu. Sve što se tiče sankcija Rusiji, priznavanja Kosova i podsjećanje na NATO bombardovanje 1999, dok istovremeno aktivno radimo na nabavljanju ili skladištenju gasa i nafte preko okolnih, NATO zemalja- istakao je Dimitrijević i zaključio:

Čitaj još:   DANAS ODLUKA VELIKOG ŠEFA: HITNA DISKVALIFIKACIJA iz Zadruge, mora da plati 50.000 eura! (foto i video)

– Posle formiranja prestoničke Skupštine konačno smo, dva meseca posle izbora, ovog vikenda dobili još jednu instituciju osim institucije predsednika države. Njen učinak i trajanje ćemo tek videti dok je trajanje predsednika svakako zakucano na još pet godina onoga što već gledamo 10 godina…

BONUS VIDEO: Dan policije – promocija Srpskog sveta

izvor Direktno.rs

Dnevni horoskop za 27. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

ŽESTOKO I OŠTRO kod Senada HADŽIFEJZOVIĆA: „Sebija je veće muško od Bakira i to je transrodnost; Zikrim dok pričam s tobom…“ (foto, video)

Duel povodom Povorke ponose i kontra LGBT skupa... SARAJEVO: BiH, Read more

Čitaj još:   Skupština usvojila prijedlog dopune Zakona o lokalnoj samoupravi: IZBORI ODLOŽENI ZA JESEN...