IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“PONOVLJENO IZVINJENJE PRIJATELJIMA IZ BOSNE I HERCEGOVINE”: Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine novog kombija bh. navijačima… (foto, video)

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prvo se zahvalio crnogorskim navijačima na pokrenutoj akciji, pa objavio da će joj se pridružiti i gradska uprava…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 13. 06. 2022… 08: 38… “PONOVLJENO IZVINJENJE PRIJATELJIMA IZ BOSNE I HERCEGOVINE”: Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine novog kombija bh. navijačima… (foto, video)

ScreenshotIVAN VUKOVIĆ

Nakon što je pred početak utakmice između Bosne i Hercegovine i domaćina Crne Gore u petak u okviru Lige Nacija zapaljen kombi vlasnika iz BiH, udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu novog vozila. Akciji se, potom, pridružio i grad Podgorica.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prvo se zahvalio crnogorskim navijačima na pokrenutoj akciji, pa objavio da će joj se pridružiti i gradska uprava.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. avgust 2019. godine...

“Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija, Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog!”, poručio je kratko na Twitteru…

BONUS VIDEO: Podgoricom odjekivalo “Jedna si jedina”, navijači BiH priredili i veliku bakljadu

IZVOR (SB)

Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VIC DANA: Tajnica nazvala direktora zoo vrta da ga pita šta da radi, zbog hitnog slučaja… (foto)

„Gospodine direktore, stvar je hitna“!!! ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, subota, 25. Read more