IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMLATIO SUPRUGU SA BEBOM: Pa onda krenuo na policiju… (foto)

S.L. uhapšen je u naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom je krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 13. 06. 2022… 00: 38… PREMLATIO SUPRUGU SA BEBOM: Pa onda krenuo na policiju… (foto,)

UDARIO ŽENU SA KOJOM IMA BEBU, PA NASRNUO NA POLICIJU! Uhapšen muškarac nakon nevjerovatne drame u Beogradu!!!

Kako pišu beogradski mediji, čitava drama dogodila se, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

– Posvađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste- priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo, svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

– On je udario, ali je navodno i prijetio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija, ali ni tu nije bio kraj- navodi on i dodaje:

Čitaj još:   NOVI PAZAR: POSLEDNJI SELAM ŠABANU KOLAŠINCU

– Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je sagovornik i dodao da su bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Kako se navodi, muškarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično dijelo nasilje u porodici.

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more