IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO- ULTRA CRNA GORA: Za jedan dan SAKUPLJEN NOVAC za kupovinu kombija navijačima reprezentacije BiH…

Navijačka grupa “Ultra Crna Gora”, saopštila je da je prikupljen novac za kupovinu kombija za fudbalsku reprezentaciju BiH, koji je prekjuče centru u Podgorice zapaljen.

“Trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima…

U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima- u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijednan nesretni nacionalizam ne može ništa”.

Čitaj još:   SJEĆANJE I UŽAS Višegrada: Hasan je na ćupriji tri dana čistio krv, a onda su i njega zaklali... (foto)

Kako su naveli, sve što od novca ostane van cijene kombija, viće uplaćeno u humanitarne svrhe.

“Sve što pretekne van cijene kombija, bice uplaćeno u humanitarne svrhe. Hvala svima đe čuli i ne čuli. Sve vam cvjetalo! Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad!”, navodi se u Facebook objavi navijačke grupe Ultra Crna Gora.

izvor: kolektiv.me

Ajkule danas napadaju Brazil, oprez postoji: Ne postoji laka utakmica… (foto, video)

Najbolji vaterpolisti Crne Gore igraće treći meč na Svjetskom šampionatu Read more