IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRAVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Bosanci “zaprijetili” Crnogorcima “osvetom” za “burek sa sirom”… (foto, video)

Twitter i Facebook preplavljeni su duhovitim komentarima, pozivima na “osvetu” i odgovor bh. strane na pomen bureka sa sirom…

SARAJEVO- PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 14. 06. 2022… 00: 38… PRAVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Bosanci “zaprijetili” Crnogorcima “osvetom” za “burek sa sirom”… (foto, video)

Od kako su navijači crnogorske fudbalske reprezentacije, na utakmici protiv BiH provokativno skandirali o “bureku sa sirom”, imamo hit na društvenim mrežama. Svoj komentar dali su gradonačelnici Sarajeva i Podgorice a onda su se u “diplomatsku prepirku” uključili i, tradicionalno duhoviti, Crnogorci i Bosanci. 

Twitter i Facebook preplavljeni su duhovitim komentarima, pozivima na “osvetu” i odgovor bh. strane na pomen bureka sa sirom.

BONUS VIDEO: Burek Session: Edo Maajka u potrazi za najboljim burekom u Zagrebu

Izdvajamo one koji su izazvali najviše reakcija:

alt
alt

Predlažem da podijelite vaučere za pet noćenja negdje na potezu Meljine- Bečići za nas koji smo najviše uvrijeđeni. Evo za mene recimo. Može i onaj Prčanj.”  našalio se jedan od bosanskih Twitteraša.

Čitaj još:   HAOS U PROGRAMU UŽIVO ZBOG MILOŠEVIĆA: Žustra rasprava advokata i novinara... (foto)

Na istoj društvenoj mreži “Ministrica dezintegracija” je predložila i kako bi se bosanci i hercegovci mogli “osvetiti. “Treba ih dočekati sa lanč paketom “sirnica”” – napisala je na Twitteru.

altIzvor : TwitteraltIzvor : N1

I poznati bh. reditelj Nihad Kreševljaković dao je svoj osvrt na ovu temu te šaljivo poručio: “Oprostiti da, ali zaboraviti nikada“.

alt
alt

Kako će navijači na stadionu uzvratiti Crnogorcima saznat ćemo u revanš duelu…

izvor N1

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more