IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VLASNIK restorana “Kod Fehre”: KOLIKO GOD CRNOGORACA DA DOĐE U ZENICU NA UTAKMICU, SVI BUJROM KOD MENE NA PEČENJE!

Vlasnik poznatog restorana “Kod Fehre” kod Lašve u Busovači, Fahrudin Mešković Fehro, odlučio je na najbolji način da odgovori na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali BiH navijačima u Podgorici.

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal Avaz, on je podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila navijače BiH, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”, odlučio da objavi kako će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji u septembru dođe u BiH na revanš utakmicu (23. septembra).

– Nema veze koliko ih je, svi mogu doći. Možemo čitavu Crnu Goru nahraniti. Jedva čekam da ih ugostim ovdje, znači svi koji dođu bujrum kod mene na pečenje – rekao je Fehro za Avaz.

Ne zaboravlja dobro učinjeno djelo, štaviše vratiće višestruko više.

– Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati – dodao je vlasnik restorana “Kod Fehre”.

Čitaj još:   DRITAN SEBI ISPUNIO ŽIVOTNI SAN: Bio na SPEKTAKLU Formule 1...(foto, video)

Avaz podsjeća da je uoči utakmice Lige nacija u Podgorici vladala zaista sjajna atmosfera, te da je i sam susret protekao bez incidenata. Međutim, jedan kombi BiH registracijskih tablica je izgorio i nekoliko navijača reprezentacije “zaglavilo je” u Podgorici, bez svog prijevoza nazad.

– Ali onda su Podgoričani pokazali svu širinu svojih srca. Ugostili su naše navijače i pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za novi kombi. Akcija nije trajala ni jedan dan, a novac za novi kombi već je skupljen i bh. navijači će uskoro moći krenuti nazad svojim kućama – piše taj portal.

izvor: standard.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more