IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO za navijače “Ultra Crna Gora” stigli u SARAJEVO: Predali sakupljeni novac za kupovinu kombija kolegama iz reprezentacije BiH… (foto, video)

Udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” je predala novac za kupovinu kombija navijačima BiH kojima je u Podgorici uoči meča 3. kola Lige nacija zapaljen kombi…

SARAJEVO- PODGORICA: Regija, Sport, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 15. 06. 2022… 13: 38… BRAVO za navijače “Ultra Crna Gora” stigli u SARAJEVO: Predali sakupljeni novac za kupovinu kombija kolegama iz reprezentacije BiH… (foto, video)

Podsjetimo, na kombiju BiH registarskih oznaka parkiranom u ulici Slobodana Škerovića u Podgorici u subotu oko 17. 45 sati podmetnut je požar.

Navijačka grupa “Ultra Crna Gora” odmah je organizovala prikupljanje novčanih sredstava za vlasnike zapaljenog kombija.

Novac je skupljen za nekoliko dana, a na svojoj Facebook stranici objavili su fotografiju uz opis:

“Danas smo predali novac autoprevozniku u Sarajevu. Na dobro se vratilo svim donatorima. Živjeli nam i vidimo se na stadionu. Postojat će Crna Gora”, saopćili su iz ove navijačke grupe.  

Čitaj još:   Vic dana Skockana dama šeta gradom, uz džadu...

Navijačka grupa “Ultra Crna Gora” predala je sakupljeni novac autoprevozniku u Sarajevu za kupovinu kombija navijačima reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je nedavno zapaljen uoči utakmice u Podgorici.

– Na dobro se vratilo svim donatorima. Živjeli nam i vidimo se na stadionu. Postojaće Crna Gora– poručili su oni u objavi na Fejsbuku.

Oni su ranije kazali da će sve novca što pretekne od ove akcije biti upućeno u humanitarne svrhe…

BONUS VIDEO: BH Fanaticosi u velikom broju BILI u Podgorici…

izvor ibalkan.net / CdM.me

VIC DANA: Tajnica nazvala direktora zoo vrta da ga pita šta da radi, zbog hitnog slučaja… (foto)

„Gospodine direktore, stvar je hitna“!!! ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, subota, 25. Read more