IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNA TAJNA VEZA: Sarajlija koji dočekuje Dodika na BOSFORU… (foto, video)

U delegaciji koja je dočekala Milorada Dodika u Turskoj bio je i Omar Musabegović je, bivši suvlasnik nekadašnjeg restorana Pravda u Radićevoj ulici u Sarajevu…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 15. 06. 2022… 10: 38… STRAŠNA TAJNA VEZA: Sarajlija koji dočekuje Dodika na BOSFORU… (foto, video)

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, nakon posjete Turskoj, učestvovat će u Sankt Petersburgu na Ekonomskom forumu koji počinje danas, a nakon toga planiran je sastanak i sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

No, zanimljivo je osvrnuti se na Dodikov doček u Ankari. 

U delegaciji koja je dočekala Milorada Dodika u Turskoj bio je i Omar Musabegović. Musabegović je, naime, bivši suvlasnik nekadašnjeg restorana Pravda u Radićevoj ulici u Sarajevu.

Inače je zastupnik TR kompanije Tasyapi u Beogradu koja gradi autoputeve po Srbiji i koja bi trebala graditi autoput između Sarajeva i Beograda uz financiranje iz Turske. Ova firma se bavi i drugim multimilionski vrijednim infrastrukturnim projektima kod naših istočnih susjeda.

Čitaj još:   ŠALJIV NAČIN NA KOJI JE OPISANO KAKO JE TO ZABAVLJATI SE SA SRBINOM: Kako da znaš da si u vezi sa njim... (foto i video)

Podsjećamo, član Predsjedništva BiH i lider SNSD- a Milorad Dodik ranije je izjavio kako će s ministrom vanjskih poslova Turske Cavusogluom razgovarati o infrastrukturnim projektima, ekonomskoj saradnji, kao i o političkim izazovima u vezi sa ukrajinskom krizom…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more